Keşke benim olsa 😀Rahat 5 dakikadır açık öyle şarkı dinlerken izledim gitarı. Tövbe tövbe. O nasıl bir gitar ?!?!! Ev adresiniz yok mu, bir de evde olmadığınız zamanlar hangi saat aralığı 😀
Keşke benim olsa 😀Rahat 5 dakikadır açık öyle şarkı dinlerken izledim gitarı. Tövbe tövbe. O nasıl bir gitar ?!?!! Ev adresiniz yok mu, bir de evde olmadığınız zamanlar hangi saat aralığı 😀
Senin mi o güzellik 😀
Rahat 5 dakikadır açık öyle şarkı dinlerken izledim gitarı. Tövbe tövbe. O nasıl bir gitar ?!?!! Ev adresiniz yok mu, bir de evde olmadığınız zamanlar hangi saat aralığı 😀
Keşke benim olsa 😀
Yok bende internette buldum ama yükleyenin IP adresini bulup evine ulaşmayı düşünüyorum 😛Senin mi o güzellik 😀
Lionheart sayfasında görmüştüm, Türkiyeye geleceği hiç aklıma gelmezdi 😀 son paylaşılan dragonlu inlay de sizinkine mi ait?Yaptırdığım Lionheart Steinkaiser 7 Custom'ın kapağı 🙂
90163 eklentisini görüntüle
Bu da kız arkadaşımın üstüne çizimi haha
90164 eklentisini görüntüle
Hayır o farklı bir gitar için yapılıyor 🙂 Steinkaiser benim üstünde çalıştığım müzik projem onun ismine yaptırıyorum zaten gitarı inlay de ona özel olacak 🙂Lionheart sayfasında görmüştüm, Türkiyeye geleceği hiç aklıma gelmezdi 😀 son paylaşılan dragonlu inlay de sizinkine mi ait?
Ben de merakla bekliyorum, geldiğinde kesinlikle bir inceleme konusu isteriz 🙂Hayır o farklı bir gitar için yapılıyor 🙂 Steinkaiser benim üstünde çalıştığım müzik projem onun ismine yaptırıyorum zaten gitarı inlay de ona özel olacak 🙂
Düşünüyorum zaten öyle bir şey yapmayı 🙂Ben de merakla bekliyorum, geldiğinde kesinlikle bir inceleme konusu isteriz 🙂
Çok güzel gitar, inşallah olur @tunckk kardeşim.🙂
Aslında öncelikle şunu söylemek istiyorum. Custom bir gitar yaptırılacaksa, piyasada aşağı yukarı bulunabilen bir şey yaptırmanın bence çokta bir esprisi yok. Yani örneğin maun gövdeli abanoz klavyeli bir gitarı bence custom yaptırmaya gerek yok 🙂 E sen neden böyle bir resim çizdin dersen. Benim özelliklerini bildiğim ağaçlar maundu, kızılağaçtı, akçaağaçtı vs. o nedenle benim custom ım böyle oldu. Bunları söyledikten sonra, sap konusunda haklısın farketmemiştim. Hem neck thru seçmişim hemde sapı akçaağaç 🙂 Abim sen sapıda maun kabul et artık.Çok güzel gitar, inşallah olur @tunckk kardeşim.🙂
Ama, bu gitar sap sesi ağırlıklı gibi geldi bana, son kararın mı?😆
Paşa gönlün neyi çekerse güzeldir kardeşim...🙂Aslında öncelikle şunu söylemek istiyorum. Custom bir gitar yaptırılacaksa, piyasada aşağı yukarı bulunabilen bir şey yaptırmanın bence çokta bir esprisi yok. Yani örneğin maun gövdeli abanoz klavyeli bir gitarı bence custom yaptırmaya gerek yok 🙂 E sen neden böyle bir resim çizdin dersen. Benim özelliklerini bildiğim ağaçlar maundu, kızılağaçtı, akçaağaçtı vs. o nedenle benim custom ım böyle oldu. Bunları söyledikten sonra, sap konusunda haklısın farketmemiştim. Hem neck thru seçmişim hemde sapı akçaağaç 🙂 Abim sen sapıda maun kabul et artık.