ama haklı bir yanı da var o esprinin, keza amfimin 15 watt modunda durum böyleTeşekkürler Sinan çalışma çok başarılı zaten 82 db'de öldürücü bir ses değil elektrikli süpürgeyle heralde aynı ses çıkar. Ben azcık espiri yapıyım dedim.
Yine çok güzel bir çalışma, tebrikler. Peki sormak istediğim bir soru var. Doğrudan kayıt için de baya üst seviye preamfiler kullanıyorsun. Bu preamfiler, mikrofonlanmış amfinin modellemesine ne kadar yaklaşıyor? Yoksa bu preamfiler sayesinde amfi mikrofonlama artık tarih mi olmak üzere? Her iki kayıt metodunu da denediğin için fikrini sormak istiyorum.
teşekkür ederim, hocam bence en güzel sonuç babadan kalma yöntemle, amfiyi mikrofonlandırarak alınıyor. Belki ilk dinlemede kulak ayırtedemiyor ama bir albümü tekrar tekrar dinledikçe daha çok zevk veriyor olması bence soundun ne kadar organik olduğuyla ilintili...
amfideki canlılık direkt kayıttan alınamıyor. tek avantajı kısa yoldan hazır 'iyi sound'u vermesidir ama donuktur.
yardırıp isobox yapmamın sebebi de bu zaten. yoksa kim ister ki evinde bir metrekarelik dev tabut gibi bir kutunun olmasını. axefx mi, kemper mı yoksa triaxis'i direkt ses kartına girip IR'larla çalmak mı derken sonunda bu noktaya geldim. Bence rock ve metal var olduğu sürece kabin mikrofonlandırmaya devam edilecektir.
Çok güzel. Peki hocam preamp üstü kabin sim computer vst nasıl? Şu da var çünkü
http://www.gitarpedal.net/forum/sho...-Pre-Amp-Pedal&p=592594&viewfull=1#post592594
Ne dersin?
Ben bir şeyi anlamadım attenuatorden farkı ne ? Fiziksel olarak değil tabiki işlevsellik açısından.
Bu aletin anladığım kadarı ile hem hacmi büyük bir yerlere taşıması falan filan sıkıntılı hemde kombo amfi koyamıyorsun aşırı ısınmadan yanma tehlikesi var. Bizim müdür attenuator kullanıyor bende denedim gayet başarılı. Bence bu izolasyon kabini hem daha büyük yer açısından çok yer kaplayacak ve daha maliyetli olacak.
Bana anlamsız geldi kardeş attenuator varken