Teşekkür ederim. Alet işler el övünür. İzolasyon kabinini yaptığımdan beri, sıkılmadan, şartlar/imkanlar müsade ettiği kadar "gitar (manyetik) - preamfi - power amfi - (kabin) - mikrofon ve poziyonu' kombinasyonları deneyip durdum. Çok farklı kabinler deneyemedim (zira benim izolasyon kutusunun içine her kabin sığmıyor, ama marshall combo tıkmışlığım da var içine). Sonunda, denediğim amfiler içinde şu güne kadar en iyi sonuç aldığım bu setup oldu. Mesa 2:90 yerine Mesa Fifty/Fifty kullanıyordum, memnundum ama şimdi karşılaştırsam farka gülersiniz. Zaten alışılagelmiş yöntemleri kullanma konusunda muhafazakar davranıyordum; bu olayla muhafazakarlığımın şiddeti iyice arttı. Fanteziye kaçmadan, 'babalar' neyi nasıl kaydediyorsa, ben de ona yaklaşmaya çalışıyorum. Doğru bileşenlerle bu çıkıyormuş; yani alet işler el övünür
🙂
@programci_84 : Evet A-drop. Dunlop 10-60 teller
@antbalci @hackeiommi Kıymayın beyler hehehe
Bu arada Steven Slate'in hakkını yememek lazım. Bunca zamandır bir sürü davul library'si denedim. Steven Slate'i ilk duyduğumda burun kıvırmıştım, ama bir arkadaşımın gazıyla tekrar bir şans verdim. Bu şarkıda kullandığım kit en ucuz versiyonu (39$ sanırım). Aldım, miksledim, bu çıktı. Bir ara full set'i alacağım sıra gelirse.
Güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz efem
🙂