Şu büyük dediginiz konserinde bitek nezaman olacagını biliyoruz , bizden başka herkes herşeyi biliyo kardeşim
😆 bizide bilgilendirin 😆
Bu arada organizasyonlar , reklam vs. konusunda bazı görüşlerimi belirtmek isterim belki burası yeri degil ama bu forumada mesajın gitmesi gereken kişiler giriyor okuyor bildigim kadarı ile 😀
Can ve Serkan çok tecrübeli organizatörler olmasalarda ikisinin yaptıgı organizasyonlarda ben her şekilde çıkar çalarım. Özellikle Can ın bu konudaki ciddiyetini çok tuttum. Adam 1 ay önceden ayarladı herşeyi afişi diğerleri gibi konsere 2 gün kala basmadı.Geçen gün kızılayda gördüm akşam üstü afişleri almış sanırım yapıştırmaya gidiyordu.İşte böyle cidiye alıp reklamıda sağlam yapılırsa bence dolu olur , oluyorda 🙂 Serkan ında hakkını yememek lazım oda iyi yapıyor bence...Fakat böyle ortada organizatörüm diye gezinen afedersiniz dangalaklar var.Abi organizasyon var bilmemne çıkarmısınız herşey süper herşey hazır, konser gecesi gidiyosun çalmaya barda afiş bile yok hehehe.Bende karar aldım öyle her önüne gelen adamın organizasyonuna ewet demiycem...
Kadircancım ve Cancım 😆başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.Karaleke ve Deep Inside ' ada başarılar dilerim 😀