Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Keyif ve ucuz bira 😀 Ankara daki tüm barları gezersen bira fiyatları aynıdır... 6 milyonluk arjantin de Keyif e özeldir.. Keyifle bu konserleri kıyaslamanı anlamıyorum can.. 2 Ayda bir AnkaRocK gibi konser olsun barlar full dolar merak etme..

Yakında gelio zaten öle bi konser kehanet bilir 😀 bak nası doluyo :metal

FateX demiş ki:
Keyif ve ucuz bira 😀 Ankara daki tüm barları gezersen bira fiyatları aynıdır... 6 milyonluk arjantin de Keyif e özeldir.. Keyifle bu konserleri kıyaslamanı anlamıyorum can.. 2 Ayda bir AnkaRocK gibi konser olsun barlar full dolar merak etme..

Yakında gelio zaten öle bi konser kehanet bilir 😀 bak nası doluyo :metal

Canlı müzik çalan yerde biralar keyife nazaran daha pahalıdır. İnsanlar aynı saatte konser varken hem de metal konseri keyifte oturup içiyorlar, buna kızıyorum ben.

Kehanet'e konserde başarılar, umarım güzel olur 🙂

Şu büyük dediginiz konserinde bitek nezaman olacagını biliyoruz , bizden başka herkes herşeyi biliyo kardeşim

😆 bizide bilgilendirin 😆

Bu arada organizasyonlar , reklam vs. konusunda bazı görüşlerimi belirtmek isterim belki burası yeri degil ama bu forumada mesajın gitmesi gereken kişiler giriyor okuyor bildigim kadarı ile 😀

Can ve Serkan çok tecrübeli organizatörler olmasalarda ikisinin yaptıgı organizasyonlarda ben her şekilde çıkar çalarım. Özellikle Can ın bu konudaki ciddiyetini çok tuttum. Adam 1 ay önceden ayarladı herşeyi afişi diğerleri gibi konsere 2 gün kala basmadı.Geçen gün kızılayda gördüm akşam üstü afişleri almış sanırım yapıştırmaya gidiyordu.İşte böyle cidiye alıp reklamıda sağlam yapılırsa bence dolu olur , oluyorda 🙂 Serkan ında hakkını yememek lazım oda iyi yapıyor bence...Fakat böyle ortada organizatörüm diye gezinen afedersiniz dangalaklar var.Abi organizasyon var bilmemne çıkarmısınız herşey süper herşey hazır, konser gecesi gidiyosun çalmaya barda afiş bile yok hehehe.Bende karar aldım öyle her önüne gelen adamın organizasyonuna ewet demiycem...

Kadircancım ve Cancım 😆başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.Karaleke ve Deep Inside ' ada başarılar dilerim 😀

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Şu büyük dediginiz konserinde bitek nezaman olacagını biliyoruz , bizden başka herkes herşeyi biliyo kardeşim

😆 bizide bilgilendirin 😆

Bu arada organizasyonlar , reklam vs. konusunda bazı görüşlerimi belirtmek isterim belki burası yeri degil ama bu forumada mesajın gitmesi gereken kişiler giriyor okuyor bildigim kadarı ile 😀

Can ve Serkan çok tecrübeli organizatörler olmasalarda ikisinin yaptıgı organizasyonlarda ben her şekilde çıkar çalarım. Özellikle Can ın bu konudaki ciddiyetini çok tuttum. Adam 1 ay önceden ayarladı herşeyi afişi diğerleri gibi konsere 2 gün kala basmadı.Geçen gün kızılayda gördüm akşam üstü afişleri almış sanırım yapıştırmaya gidiyordu.İşte böyle cidiye alıp reklamıda sağlam yapılırsa bence dolu olur , oluyorda 🙂 Serkan ında hakkını yememek lazım oda iyi yapıyor bence...Fakat böyle ortada organizatörüm diye gezinen afedersiniz dangalaklar var.Abi organizasyon var bilmemne çıkarmısınız herşey süper herşey hazır, konser gecesi gidiyosun çalmaya barda afiş bile yok hehehe.Bende karar aldım öyle her önüne gelen adamın organizasyonuna ewet demiycem...

Kadircancım ve Cancım 😆başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.Karaleke ve Deep Inside ' ada başarılar dilerim 😀

Eyvallah çok sağolasın Emre.
Gönül isterdi ki bu konserin reklamını daha erken yapabilelim. Ama Yolcu'daki işlerin belirsizliği ve daha sonra zaman azalınca konserin Garage'a alınması sorun çıkarttı bu konserlik 🙂
Aslında benim yazdıklarımın yeri de burası değil ama kusura bakmayın, yazmak zorunda kaldım 🙂
Bu arada Yolcu konserinde organizatörün kendisi de yoktu sanırım ortada 🙂

junkcan demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Ahahaha o konser tam bi faciaydı organizasyon açısından aslında 😀

Yazdıkların hiç sorun degil bizim için 🙂

en yakın konser ne zaman şimdi? 🙂

22 ocak gibi gözüküyor ama yukarda yazdıgım sebeplerden ötürü henüz kesin cevap vermedik biz...🙂

Az önce biraz araştırma yaptım elimden geldigince , falso bi durum yok gibi gözüküyor.Büyük ihtimal 22 ocakta sahnedeyiz 😉

Madem herşeye karar verdiniz bizede söyleyinde sahneye kaçta çıkacagımızı hangi mekanda hangi gruplarla çıkacagımızı bilelim hiç olmassa hakkımız degilmi 😆

çok geyik yaptık bu sayfadada 😛

Ula eve yeni geldim dışardan... Konsere mi çıkıyoruz? İnsan bi ara arar sorar 😀 Hayırsız Emre yarın uyan yedim seni :twisted: 17 - 20 ocak arası 5 tane finalim var ben bittim :roll: Neyse bakalım hayırlısı...

ilteris demiş ki:
Ula eve yeni geldim dışardan... Konsere mi çıkıyoruz? İnsan bi ara arar sorar 😀 Hayırsız Emre yarın uyan yedim seni :twisted: 17 - 20 ocak arası 5 tane finalim var ben bittim :roll: Neyse bakalım hayırlısı...

Hocaları da konsere çağır.. 8O

Bronx demiş ki:
ilteris demiş ki:

Evet sözlü notu verirler 😀
Şimdi bunla dalga geçmeyin YÖK kanununda öğretim elemanlarının yüzde 40 sözlü notu hakkı var cidden 🙂

Bronx demiş ki:
ilteris demiş ki:

Atılım'ın Öğrencisi de Tikky Hocası da Clubber kardeşim ne işi olur metal konserinde. Direk FF çakarlar valla 😀😀😀 Zaten Hintli Sudanlı ne ararsan var okulda hoca diye getirmişler... Şu konser olayı bi kesinleşse de ona göre bi amfi processor falan ayarlamaya başlıyım 🙂

ilteris demiş ki:
Bronx demiş ki:
ilteris demiş ki:

Atılım'ın Öğrencisi de Tikky Hocası da Clubber kardeşim ne işi olur metal konserinde. Direk FF çakarlar valla 😀😀😀 Zaten Hintli Sudanlı ne ararsan var okulda hoca diye getirmişler... Şu konser olayı bi kesinleşse de ona göre bi amfi processor falan ayarlamaya başlıyım 🙂

Olm sen nası açgözlü bir adamsın varya prosesorun amfin ne ayarlaması 1 er tane yetmiomu 😆 Konser kesin valla 22 sinde çıkıyomuşuz arkadaşlar öyle karar vermiş benimde dün ucundan azcık haberim oldu.

Ya o deilde ben 20 sinde istanbula Picasso ya gidecektim offf offf....

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Anlaştık okeyi verdik artık herşey kesin :twisted:

KehaneT 22 Ocak Pazar Garage Rock Bar ' da Sahnede

Evet Duyduğunuz Gibi Kehanet 22 Ocak'ta Garage ' da Sahne Alacaktır. 6 Saatlik Bir Performans Bekliyor Sizi Ne Diyorsunuz Bu Konu Hakkında?

Düşüncelerinizi Alabiler miyim ? 😀

Bronx demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Anlaştık okeyi verdik artık herşey kesin :twisted:

KehaneT 22 Ocak Pazar Garage Rock Bar ' da Sahnede

Evet Duyduğunuz Gibi Kehanet 22 Ocak'ta Garage ' da Sahne Alacaktır. 6 Saatlik Bir Performans Bekliyor Sizi Ne Diyorsunuz Bu Konu Hakkında?

Düşüncelerinizi Alabiler miyim ? 😀

16 saatte olsa 26 saatte olsa çalarız.Müzik olsun yeter 😆

Şaka biyana mertcim bu lafınla bana ufaktan bi giydirme yapmış oldugunu farkettim elbette.Fakat diger grupların çoğunun isimleri aklımda degil , ismi aklımda olanlarında kesin çıkıp çıkmayacagını söylemedi organizatör arkadaş. Ama madem bukadar ısrar ettin senimi kırıcam.Bildigim grupları Yazıyım :

KehaneT ' le beraber The Diyv ' de 22 Ocak Pazar Garage Rock Bar ' da Sahnede

😆

Geri