Invader kullanmış birisi olarak ben tavsiye etmiyorum açıkçası. Outputu gereğinden fazla yüksek, çok boğuk bir manyetik. Müzik ve ton zevkimle de alakalı olabilir tabiki.Her zaman dedim hala diyorum: İnvader. Pasif manyetiğin kralını yapmış adamlar.
Epiphone EM-1 Rebel idi. Köprüde kullanmıştım.Gitarınız neydi? Gitardan kaynaklı olabilir. Zevkler meselesi. Benim favori manyetiğimdir.
Lambaları biaslarken sıcak soğuk yapıyoruz ya bunun gibi bişey olmasın🙂yada en azından soğuk tonlu bir yabancı grup örneği alabiliriz.🤣
Öyle bir konu ki.. Piyasada envai çeşit metal yapabileceğin manyetik var. Invader mubabbeti geçmiş, ben kendi gitarım da da kullanıyorum ve aşırı memnunum. Ancak nefret eden tanıdıklarım da var.. Bu işler biraz daha zevk, renk, eldeki ekipman ve birazda çalımla alakalı bence. Malum her manyetik çalımı aynı şekilde iletmiyor dineyiciye. Çok konuştum, kusura bakmayın.. Konu tavsiye başlığı, invader'ı önerip, patlamış mısırımı alıp bi köşeye çekileyim ben 😀
Tizleri tıraşlanmış bir ton olabilir.Soğuk tonu açıklamadan bir yere gidemen, boğazından burnundan getiririz o mısırı 😀😀
Tizleri tıraşlanmış bir ton olabilir.