arkadaşlar Zoom G9 kullananınız var mı?
Whiskas demiş ki:Hem mt2 yi drivelamak niye?
cigarette demiş ki:merhaba arkadaslar boss mt-2 yi marshall mg15dx amfime giriyorum ama çıkan ses içler acısı.mt-2 tonlamayı biliyorum sayılır onda pek bi sorunum yok.sorun amfiden kaynaklanıyo ama nasıl anlamadım.bass treble ve contour ayarları var.bu amfiye pek alışkın değilim kurcaladım ama yinede tatmin olamadım.napabilirim lütfen yardım edin?
NOT:Bazı arkadaşlar hazırcı olma biraz uğraş diyecek ama gerçekten çok uğraştım.lütfen yardım edin 🙂
mt-2nin tonlarına aşığım ben.mt-2nin ne karakterde bi pedal olduğunuda biliyorum.ayrıca mt-2 tam istediğim karakterde bi pedal.dikkat ettiysen "çok sert tonlar alıyorum,ben blues tonu istiyorum bune ya cayır cayır" gibisinden bi ifade kullanmadım.sadece amfim ile istediğim tonu yakalayamadım.çünkü daha önce hiç mg15dfx'e mt-2 bağlamamıştım.pedalımı tanıyorum ve oldukçada memnunum.saygılar... 🙂Whiskas demiş ki:anladığım kadarıyla mt2 nin cılız(?) tonundan rahatsızsınız. o zaman mt2 yi satıp istediğiniz karakterde bi pedal almamak neden? 🙂
cigarette demiş ki:mt-2nin tonlarına aşığım ben.mt-2nin ne karakterde bi pedal olduğunuda biliyorum.ayrıca mt-2 tam istediğim karakterde bi pedal.dikkat ettiysen "çok sert tonlar alıyorum,ben blues tonu istiyorum bune ya cayır cayır" gibisinden bi ifade kullanmadım.sadece amfim ile istediğim tonu yakalayamadım.çünkü daha önce hiç mg15dfx'e mt-2 bağlamamıştım.pedalımı tanıyorum ve oldukçada memnunum.saygılar... 🙂Whiskas demiş ki:anladığım kadarıyla mt2 nin cılız(?) tonundan rahatsızsınız. o zaman mt2 yi satıp istediğiniz karakterde bi pedal almamak neden? 🙂
cigarette demiş ki:mt-2nin tonlarına aşığım ben.mt-2nin ne karakterde bi pedal olduğunuda biliyorum.ayrıca mt-2 tam istediğim karakterde bi pedal.dikkat ettiysen "çok sert tonlar alıyorum,ben blues tonu istiyorum bune ya cayır cayır" gibisinden bi ifade kullanmadım.sadece amfim ile istediğim tonu yakalayamadım.çünkü daha önce hiç mg15dfx'e mt-2 bağlamamıştım.pedalımı tanıyorum ve oldukçada memnunum.saygılar... 🙂Whiskas demiş ki:anladığım kadarıyla mt2 nin cılız(?) tonundan rahatsızsınız. o zaman mt2 yi satıp istediğiniz karakterde bi pedal almamak neden? 🙂
agmedcaliskan demiş ki:selamlar ben bişey merak ediyorum. pedal setup ı kurmaya karar verdim ama amfim 65 watt ve lambasız sorun yaratır mı? düşüncem 9-10 pedal almak.
agmedcaliskan demiş ki:düşüncem 9-10 pedal almak.
01 demiş ki:agmedcaliskan demiş ki:düşüncem 9-10 pedal almak.
Neden?
Whiskas demiş ki:anladığım kadarıyla mt2 nin cılız(?) tonundan rahatsızsınız. o zaman mt2 yi satıp istediğiniz karakterde bi pedal almamak neden? 🙂