Olay para var huzur var değil de istediğim pedalların sayısı o kadar olduğu için de bi şekilde para bulunuyorr. ibanez wd7 ve eq aldım, noise gate, flanger, whammy, cry baby, delay, tremolo, chorus, bide dist ve overdrive istiyorumm.
cihancobek demiş ki:Bence,benim de şimdiye kadar denediğim ve en geniş overdrive-dist. tonlarının arağılı bakımından en guzel pedal ve aynı anda da preamp: Sansamp gt2 olmuştur. Hatta bende sert dist. tonlarını severim böyle hırlayan ve uzun sustainli tonları özellikle, pedalı ilk denediğimde amfiye takıp çaldığımda ne kadar sert demiştim.Hatta ve hatta bir telecaster takıp,tweed modunda yarı gain açıkken de çok gusel blues tonları vermişti pedal.Şahsi görüşüm dür bu eğer sansamp Tri-ac'yi GT2 gibi yapsalardı ve bypassta clean verseydi ve modellemeleri gt2 gibi olsaydı bu pedal tüm dünyada en çok satan pedal olabilirdi.Bunu fiyatına ve verdiği performansa göre değerlendirdim yoksa elyapımı çok daha gusel pedallar var ancak malum fiyatta daha da yukselmekte..
Whiskas demiş ki:Kıllatmakla alakası yok canım 🙂 mt2 nin çapı belli sonuçta. ben pek sevmesem de genel olarak insanlar memnun fakat sololarda istenilen sesi alamıyormuş genelde insanlar, ben de bu iş için ayrı bir pedal almak ya da mt2 den de kurtulup iki kanallı bir pedal (doubleshot olabilir, vox bulldog dist olabilir) daha mantıklı olur diye düşünüyorum. kendi zevklerime göre tabi bu söylediklerim 🙂
agmedcaliskan demiş ki:Olay para var huzur var değil de istediğim pedalların sayısı o kadar olduğu için de bi şekilde para bulunuyorr. ibanez wd7 ve eq aldım, noise gate, flanger, whammy, cry baby, delay, tremolo, chorus, bide dist ve overdrive istiyorumm.
bi de bana yardımcı olsanız tam süper olacak😀ibanezguitarplayer demiş ki:herkese selamlar.aklımda iki türlü od pedalı yattı şu anda.ikisinden birini seçme durumundayım.
-digitech ton driver
-boss od3
hangisi daha uygundur acaba performans açısından.fiyatları birbirine çok yakın.bu arada tarzım alternatif rock,klasik rock(azcık da blues🙂).şimdiden teşekkürler
ibanezguitarplayer demiş ki:bi de bana yardımcı olsanız tam süper olacak😀ibanezguitarplayer demiş ki:herkese selamlar.aklımda iki türlü od pedalı yattı şu anda.ikisinden birini seçme durumundayım.
-digitech ton driver
-boss od3
hangisi daha uygundur acaba performans açısından.fiyatları birbirine çok yakın.bu arada tarzım alternatif rock,klasik rock(azcık da blues🙂).şimdiden teşekkürler
sansasyon demiş ki:gt2 yi boost için ne önerirsiniz? ben od3 düşünüyorum ama deneyen varmı acaba?
Berk_Metallica demiş ki:bide gt-2 alırsam amfiye gerek varmı gt-2 den miksere giriş olurmu..yani anlatmak istediğim amfi olmadan en iyi şekilde amfiliymiş gibi ton almak istiyorum.konserde vs40 la alıcaım performanstan şüpeliyim..bide yanına analog pedallar koyucam tabi..
actarus demiş ki:Selam,
Super Shifter Boss PS 5..bu analog bir pedal.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=346&gid=126
ses örneği burada (detuned sound)
Bunu dijitech RP80 veya zoom 606 gibi prosesörlerde elde edebilirmiyim.
Amfi de heralde önemlidir. Ne öenrirsiniz.
Peavey 25 waat yeterli olur mu?
Hoşçakalın
var galiba tam bilmiorum ama..sen 2 ihtimale karşı bişiler yazda yardım olsun..hipertansiyon demiş ki:Berk_Metallica demiş ki:bide gt-2 alırsam amfiye gerek varmı gt-2 den miksere giriş olurmu..yani anlatmak istediğim amfi olmadan en iyi şekilde amfiliymiş gibi ton almak istiyorum.konserde vs40 la alıcaım performanstan şüpeliyim..bide yanına analog pedallar koyucam tabi..
Vs-40'ta send-return mevcut mu ? Ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.
Berk_Metallica demiş ki:bide gt-2 alırsam amfiye gerek varmı gt-2 den miksere giriş olurmu..yani anlatmak istediğim amfi olmadan en iyi şekilde amfiliymiş gibi ton almak istiyorum.konserde vs40 la alıcaım performanstan şüpeliyim..bide yanına analog pedallar koyucam tabi..