Berk_Metallica demiş ki:var galiba tam bilmiorum ama..sen 2 ihtimale karşı bişiler yazda yardım olsun..hipertansiyon demiş ki:Berk_Metallica demiş ki:bide gt-2 alırsam amfiye gerek varmı gt-2 den miksere giriş olurmu..yani anlatmak istediğim amfi olmadan en iyi şekilde amfiliymiş gibi ton almak istiyorum.konserde vs40 la alıcaım performanstan şüpeliyim..bide yanına analog pedallar koyucam tabi..
Vs-40'ta send-return mevcut mu ? Ona göre bir tavsiyede bulunabilirim.
Vs40 ta fx send/return var ise direk ordan girersin Gt2 + VS40 power katını kullanmış olursun güzel bir sonuç verebilir. 2. olasılıkta direk inputtan girersin clean kanalda GT2 yi kullanırsın ama gt2 bir preamp seninde girdiğin yer amfinin preamp katı olucak bu yüzden alacağın ton göreceli.
Buarada GT2 yi direk miksere girersen güzel tonlar alman çok zor. En azından bir ultra-g veya benzeri kabin simülatörü kullanırsan daha güzel tonlar alırsın. Ama başka kabin sim. TR de pek bulunmuyor o yüzden Behringer Ultra-G diyorum direk miksere girmen için.
KeReMmM demiş ki:Peki bu kadar pedal nasıl taşınır? Bu kadar pedalı aldın bir de güzel amfi lazım o var mı?
(Bunlar benimde sorunlarım o yüzden yazdım 🙂)
Sen al bi G-major kurtul bak forumda var bitane 400$ a 😆
agmedcaliskan demiş ki:abi amfi 65 watt laney ama lambasızz o yuzden sorun cıkar mı diye sormuştum. ileride inşallah kafa kabin düşünüyorum ama önce pedalları almak istiyorum
Sorun çıkmaz işte lambalıyla alınan tonları alamazsın sorun o olur anca 😀 Ama eğer kaliteli pedallar seçersen alırken 65 watt Laney amfin ile de gayet güzel tonlar alabilirsin bence. Mesela preamp pedal alıp laney in sadece power katını kullanırsın. (fx loop olduğunu varsayıyorum) Çoğu kişi amfisinin preamp katını beğenmeyip GT2 veya benzeri preampler kullanıyor dikkat ettiysen. Zaten büyük ihtimalle almak istediğin pedalların 8/10 u efekttir. O yüzden booster ve preamp pedalları alıcaksan iyice düşünmeni/denemeni tavsiye ediyorum. Laney amfin sana uzun süre yetebilir o zaman 😉
actarus demiş ki:boss ps 5 çok pahalı...prosesörlere aynı fiyata gibi.
özellikle bir ses yakalmaya değilde geniş effekt düşünüyorum
Ama ben overdrive, metal effektleri de olmasını istiyorum.
prosesör alıcağı...piyasada daha çok dijitech rp80 var..
zoom 606 almak istiyorum...zoom üstün tarafları var mıdır...
sağolun
O fiyat aralığında alıcağın processorler arasında pek fark olucağını zannetmiyorum. Yakın cihazlar. Özelliklerini incele, hangisi sana hitap ediyorsa onu seç. Fırsatın olursa 2sini yanyana koy 15 dakkalık periyotlarla ikisinide dene. İçine sineni tercih edersin...