Erren demiş ki:Erren demiş ki:BOSS OC_3 Analog mu?Digital mi?
herhangi bir fikri olan yok mu??? 8O
3.mesaj burda muhabbet almış başını gidiyor ama bi cevap yazan yok aloooooooooooooooooooooooo :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Erren demiş ki:Erren demiş ki:BOSS OC_3 Analog mu?Digital mi?
herhangi bir fikri olan yok mu??? 8O
Berk_Metallica demiş ki:analog pedal benim bildiğim kadarıyla..tek tek olan pedalların hepsi analog diye biliyorum..yanlış olabilir..
Berk_Metallica demiş ki:analog pedal benim bildiğim kadarıyla..tek tek olan pedalların hepsi analog diye biliyorum..yanlış olabilir..
Berk_Metallica demiş ki:o zaman en son sorumu sorıyım 🙂
bnm ultra-g+gt-2 den alıcağım performans,kaç wattlık hangi amfilerden alıcağım performanstan dusuk olur?konserlerde verilen amfiye bakarım,vereceğiniz cevaplardanda hangisinin daha iyi oldugunu anlardım..onu kullanırdım
sansasyon demiş ki:Perfectionist bişey eklemek istiyorum
ben gt2 yi mg50dfx in inputuna giriyorum (amfi ekolayzırını kullanabilmek için) o kadar abartı bi ton değişikliği olmuyor.. evet 2 premp bindirme yapmış oluyor ama öle abartılacak bi ses bozulması yaşamıyorum.....
agmedcaliskan demiş ki:abi fx loop var da yani preampla olan alakasını bilmiyorum. biraz anlatırsan sevinirim. ewet o zaman bi de gt2 falan alırım o zaman drive alamama gerek kalmaz sanırım ama ben birkaç drive tonum olsun istiyorum onun içiin en iyisi ne olabilir. bide teşekkürler ilgilendiin için Perfectionist. bide bilinçsizce kullancağımı sanmıyorumm
Perfectionist demiş ki:sansasyon demiş ki:Bunun önüne bir pedal almanda da fayda var boost için. Bu boost pedalı tubescreamer (misal: ts808), boss sd-1 veya hipertansiyon'nun tavsiye ettiği gibi Dr.jekyll & Mr.hyde. olabilir.
Dr. Jekyll & Mr. Hyde'ı Türkiye'de bulabilirsen olur tabii. Ben satan bir yer bilmiyorum. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendi setup'ımda Dr. Jekyll yerine DOD 250 preamp overdrive ile denedim. Harika sonuç verdi. Hem NS-2'ye de ihtiyaç duymuyorum.
katılmamak elde değil 🙂Stormcrow demiş ki:Aslında para olacak çok baba bir ampli ile Tc elect. G-System almak var.
Stormcrow demiş ki:Rack alıp amplinin fx loop ta kullanabilirsin. Fakat midi footcontrollerda alırsan iyi olur. Tc elctronics bu konuda çok başarılı bende tavsiye ederim.
Aslında para olacak çok baba bir ampli ile Tc elect. G-System almak var.
soulwalker demiş ki:ben size yapmayı planladığım şeyi söyliyimde.kurulumum şöyle olacak dkmg jackson- mt2- me50- ibanez tb50.