soulwalker,
cs-3 ün neyini beğenmedin? Solo tonları için sustain'i çok güzel ayarlayabildiğini duymuştum ben...
cs-3 ün neyini beğenmedin? Solo tonları için sustain'i çok güzel ayarlayabildiğini duymuştum ben...
rocker_hawk demiş ki:Arkadaşlar bende zoom 505II var. Pek istediğim gibi sesler alamıyorum. Belki pedaldan kaynaklanıyor olabilir ama ben de yalnış yapıyor olabilirim. örn : master of puppets a en yakın tonu hangi ayarlarla yapabilirim???
Çok genel bir soru sormuşsun, ben de çok genel olarak yanıtlayayım. Elindeki gitarın ve amplifikatörün de orta derecede bir şey olduğunu varsayıyorum. Boss Ds1, bir çok ihtiyacına cevap verebilecek düzeyde bir pedaldır. Temiz ikinci el Ds1'ler 65~75 ytl arası fiyata satılır. Eğer çok iyi bir distortion istiyorsan, o zaman Mxr Doubleshot veya Proco Rat Deuceton öneririm, sıfırı yaklaşık 250$'dır, ikinci eli zor bulunur. Wah için 535q veya bah horsie1 öneririm, bad horsie1 sıfır olarak 170 dolardır. Delay içinse en çok tercih edilen pedal olan Boss DD6 iyidir. Onu da 150-160 dolara alabilirsin. Yok daha iyisini istersen, Line6 delay modellemesi pedalı vardır, onu da 600 dolara alabilirsin. Kolay gelsin.rocker_hawk demiş ki:Bana iyi bir distortion, wah ve delay lazım böyle bir setup kurmak bana kaça patlar??