Roth-Azad demiş ki:MT-2'den OD-3'e geçiş bir anda kızgın kumlardan serin sulara atlamaya benzer 🙂 Birisi çok fazla sert ve keskin, diğeri aksine yumuşk ve yuvarlak hatlı bir sese sahip. O yüzden Boss'tan DS-1 gibi bir pedal önerebilirim.
.....
Yalnız MT-2 çok güçlü bir pedal olduğu için, dip gürültüsü yapabilir bu durumda belki bir Noise Supressor'a ihtiyacın olabilir. Eğer fırsatın varsa dediklerimi bir dene derim.
İmzamda yanyana yazmama rağmen aynen Roth-Azad'ın dediği sebepten MT-2 ve BB-2 verimli kullanılmıyor beraber. Yine imzamdaki konfigürasyonda (topraklama sorunları hariç) hissedilir bir gürültü yapmıyor ama tabi MT-2 çok sert ve güçlü, distortion'ını 1/4 seviyesinde bile tutunca "metal" bir sound çok rahat elde edilebiliyor.