T
telecasterr
Ben Cry Baby Sw-95 alacağım.En azından öyle düşünüyorum.Ancak elimde şu an Fender American Telecaster Vintage var ve alacağım ton hakkında hiç bir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim.
sertershach demiş ki:Merhaba an itibari ile yeni aldığım Hughes and Kettner Tubeman imi
Amfiye bağladım. Elektrikçiden düzgün olsun diye 7 lira bayılıp bir dönüştürücü aldım. Aleti takınca ilk önce ışık yandı çalıştı sonra birden kesildi.
Şu an çalıştıramıyorum aleti. Çok sinir olmuş durumdayım.
Halden anlayan varsa yardım ederse sevinirim.
Not : Adaptörden hafif bir yanık kokusu geliyor.
Pedalda pek bir koku duymadım.
Vine_Inlay demiş ki:Selamlar, Boss GX700 almayı düşünüyorum da bu alete footswitch taksak bu neyi kontrol ediyo tam olarak? ben aleti genel olarak delay ya da reverb olarak kullanmayı düşünüyorum, bu sebeple midi controllerdaki beş-on tuşa ihtiyacım yok, footswitchle delayı açıp kapatsam yeter, bu şekilde ayarlayabilir miyim, yoksa ne işe yarar footswitch girişi? Kusura bakmayın processor cahiliyim, bu konuda bilgili bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
chtsnl_91 demiş ki:merhaba arkadaşlar ben baya bi araştırma yaptım ancak tam olarak bi çözüm bulamadım çünki bazı pedalları sıralamaya koymamışlar ben burda elimde olanları ve alıcak olduklarımı yazsam bana sıralamada yardımcı olurmusunuz ..
1 wah
2 overdrive
3 dist
4 delay
5 tremolo
6 reberb
7 metal muff
8 akustik similatör
9 eqo
10 flanger
11 phaser
12 sustainer
13 noise gate
Atalay demiş ki:chtsnl_91 demiş ki:merhaba arkadaşlar ben baya bi araştırma yaptım ancak tam olarak bi çözüm bulamadım çünki bazı pedalları sıralamaya koymamışlar ben burda elimde olanları ve alıcak olduklarımı yazsam bana sıralamada yardımcı olurmusunuz ..
1 wah
2 overdrive
3 dist
4 delay
5 tremolo
6 reberb
7 metal muff
8 akustik similatör
9 eqo
10 flanger
11 phaser
12 sustainer
13 noise gate
Benim tercihim şu yönde olurdu:
Gitar kablosunu pedalın inputuna:
1. Noise gate
2. Akustik simulator
3. Sustainer (compressor gibi kullanırdım)
4. Wah
5. Overdrive
6. Distortion
7. Metal Muff
8. Tremolo
9. Phaser
10. Flanger
11. Reverb
12. Echo
13. Delay
Delay outputtan amfe giriş...
Çalma olayı...
Kolay gelsin.
LesPaul-Elitist-Goldtop demiş ki:Merhaba,
Overdrive / Dist. pedalı ile amfiyi birlikte kullanmanın ne gibi esprisi olabilir, bunu öğrenmek istiyorum. Yani pek çok gitarist lambalı amfileri kullanıyor ve muhtemelen o amfinin drive tonunu tercih ediyorlardır. Ama pek çoğunun set up'larında mutlaka bir over drive ya da dist. pedalı bulunuyor. Bunu booster olarak mı kullanıyorlar? Yoksa amfi drive'ı yerine bu pedalın drive'ını mı tercih ediyorlar.
Bir de gitar => over drive => amfinin drive katı dizilimindeyken over drive pedalının gain düğmesini sıfırlamak suretiyle (volume düğmesi ise açık olacak) boost etmek mümkün müdür?
bence gereksiz olmaz 10 bant olmasi isine yarayabilirornapsen demiş ki:10 bant eq pedalı ev için gereksiz mi olur ? şuan alım-satım kısmında 1. sayfada 7 adet mxr 10 eq satışı var.
amaç basları biraz engelleyip midleri arttımak. gitar maun olduğundan sanırım , bas sesler ön planda hep.