DI Box (Direct Injection Box) forumda yazıyor. Balanssız sinyali balanslı hale getiriyor. Doğrudan kayıt imkanı sağlıyor.BLaCK_MaGiC86 demiş ki:peki bu di box un yaptığı iş nedir tam olarak?gdi 21 in di box olduğu yazıyor amfi modellemenin yanında da yani pedalı çalıştırdığımızda(açıkken yada bypass durumunda) di box işlemi görüyormu yani jacklar takıldığı anda...
Bu aletin true bypass olup olmaması ile ilgili birşey. Ama aktif DI Box'ın çalışması için pil gerekir. Dediğin gibi kullanırsa tabiki DI Box olarak kullanamayacaktır. 😀maresal demiş ki:Aleti bilmiyorum ama pilini sök bypass konumuna al ses gelirse yapmıyordur.
gogostar demiş ki:DI Box (Direct Injection Box) forumda yazıyor. Balanssız sinyali balanslı hale getiriyor. Doğrudan kayıt imkanı sağlıyor.BLaCK_MaGiC86 demiş ki:peki bu di box un yaptığı iş nedir tam olarak?gdi 21 in di box olduğu yazıyor amfi modellemenin yanında da yani pedalı çalıştırdığımızda(açıkken yada bypass durumunda) di box işlemi görüyormu yani jacklar takıldığı anda...
Bypass durumundayken de DI Box olarak kullanılıyor diye biliyorum ben.
Alet true bypass değil...maresal demiş ki:True Bypassa sahip olup olmadığını bilmiyorum ama zaten true bypass varsa di box görevi yapmıyordur.Bypass konumundayken pilsizse ve ses geliyorsa arada bir devre yoktur.Yani di box görevi yapmaz.Sorun var mı?