teşekkür ederim...büyük bir dertten kurtardın benimertrix demiş ki:digitech in sitesinde hazır bi ton ton var onlara bakıp bişeyler deneyebilirsin kolay gelsin
http://www.digitech.com/soundcomm/
Vallaha bence tonlar çok iyiydi özellikle overdrivelı solo tonları.Clean tonda ve keman efektine(adını bilmiyorum,vuruş sesi gelmeyip te ses yavaş yavaş yükseliyor) benzer bir efekt vardı o da çok başarılıydı,ama tabi ki hoşlandığın tarz müzikten dolayı veya da prosesörü amfiye bağlama şeklinden dolayı hoş gelmemiş olabilir.Belki de eq. ayarları yapılmamıştır yani bilemem 🙂igzas demiş ki:selam benim de bir sorum olacak..
bende zoom ve digitech arasında kalmıştım ve herkesin tavsiyesi üzerine digitech aldım ancak ben distortion tonlardan hiç de memnun değilim..stüdyo anfilerinde cekilmez tonları var...yardımcı olabilirmisiniz belki ton yazmamada yardım edecek birileri olur..olursa sevinecem ben bi türlü yazamadım aynı tonlar arasında ufak değişmeler oluyor ma kalıp hep aynı ve kötü gidiyorum..yardım plss
ya aslında kime sorsam digitech iyidir güzeldir diyor öyle bi çelişkide var..yorumlara göre bende ki beceriksizlikten dolayı bu sorunu yaşadığım seceneği daha ağır basıyor ama denemediğim sey de kalmadı die düşünüyorum..bi de benim pedal bilgisayar bağlı ses kartım creative sound blaster harici ses kartı..bilgisayarda güzel tonlar yakalıyorum ancak stüdyo anfilerinde ses kötü gerci çalıştığımız stüdyonunda anfileri kötü..marsahall da falan güzel cıkabilir..onu hiç denemedim..son seceneğimde iyi bir anfide ton cekmeyi denemek olacak..ya sen beni dinleme genellemelere göre haraket et ama iyi araştır..örneğin ben ses kartı konusunda da aceleci davranmıştım piyasayı aldıktan sonra araştırdım pek de amacıma uygun bir ses kartı almamışım 🙂muazzam demiş ki:Herşeyi doğru yaptığına emin misin? Bi de yakalamak istediğin ton hangi tür müzikte mevcut diye iğrenç bi cümle kurarım da kimse anlamaz 😆
Benim bayağı hoşuma gitmişti valla.Gösteren adam Petruccimtrak ve Malmsteenimtrak sololar atıyordu ve tonlar çok yakındı?
0.15 saniye boyunca tele vurmazsın olur biter 😆dark_elessar demiş ki:0.15 saniye olayı çok etkiler mi?