amca demiş ki:Başta tap tempo farkı var. DD6'ya koymuşlar, pedala basılı tutup tekrarlanacak zamanı kendin belirliyorsun. Güzel özellik.
İkincisi, DD6'nın ses kalitesi daha yüksek.
Üçüncüsü, dd6'nın delay süresi daha uzun.
eyvallah amca sağolasın 😀
amca demiş ki:Başta tap tempo farkı var. DD6'ya koymuşlar, pedala basılı tutup tekrarlanacak zamanı kendin belirliyorsun. Güzel özellik.
İkincisi, DD6'nın ses kalitesi daha yüksek.
Üçüncüsü, dd6'nın delay süresi daha uzun.
The_Scorpions demiş ki:Arkadaşlar heavy metal riffleri için yazdığınız tonda reverb ve delay kullanıyo musunuz?Ben kullanmadığım zaman sesler daha seçilebilir oluyo?Sizde de öyle mi?Her nota ayrı ayrı geliyomuş gibi oluyo ve bu istenen bişeydir 😀 ..Soloya geçecekken mutlaka delay ve reverbü aktive ediyorum onlarsız çok kuru oluyo :roll: Sizin bu konudaki tutumunuz nedir?Sevgiler-saygılar
Merhaba gogostar. baska bi arkadasa yazdigin yaziyi okudum ve 1-2 sorum olacak.tabi konuyu bilen diger arkadaslar da cevap verirlerse sevinirim,fazla bilgi goz cikarmaz 🙂gogostar demiş ki:Bunların dışında MXR ZW-44, DOD YJM308 için de iyi şeyler söyleyenler var...
Boss'ların bazı overdriveları ve DS-1 booster olarak kullanılabilir...
Benim tavsiyem true bypass olanlara öncelik tanıman olur... Bu arada booster'ların transparana yakın olanları iyi kabul edilir, zevk renk meselesidir...