H
harry
arkadaslar inanrmısınz bilmm ama bni harrye benzetrler!!!chook etkileiicii bi film bişilerii bıraktrıoo dooruuu!!!
jimmykidd demiş ki:açıkçası buradaki yorumları uzun zamandır takip ediyordum,soundtrack'ini de filmi izlemeden dinleme fırsatım oldu(zaten tv kanallarında da bolca çıkıyor),sorun bende mi bilmiyorum ama bu kadar kötü bir film izlediğimi hatırlamıyorum.resmen baydı.şu ana kadar izlediğim film sayısını hatırlamıyorum ama sonunu getiremediğim ender filmlerden biri olarak yerini aldı.
neden baydı ; filmdeki karamsar hava filmin en başından sonuna kadar devam ediyor.asit evi'nde olduğu gibi.zaten içaçıcı bir film değil,beklentim o yönde değil ama kendinize bir karakter seçmeyince filmde belgesel niteliği kazanmaya başlıyor.hiç bir zaman merak uyandırmıyor,ya da hayatın gerçekliğine yaklaşmıyor,filmin içine giremiyorsunuz,ilk dinlediğimde çok beğendiğim film müziği filmin büyük bi çoğunluğunu egemen alınca mide ağrısı yapıyor........popüler,tüketici sinema izleyicisi olduğumu düşünebilirsiniz ama bu filmden sonra öyle olmak daha iyi sanırım...bi daha izlersem iki olsun :uyku
hasanayvenli demiş ki:film insanı strese sokuyo ilerledikçe kötüye giden durumla beraber
evet etkileyiciliği çok fazlaydı filminhulyaengm demiş ki:hasanayvenli demiş ki:film insanı strese sokuyo ilerledikçe kötüye giden durumla beraber
zaten insanların yaşamış oldukları steresli durumu izleyiciye bu derece aktarabilmek büyük bi ustalık. gerek yönetmeni gerekse oyuncuları kutlamak lazım.