ateistt demiş ki:Bence bu film çok abartılıyor.Yani nerde bu filmin başlığı açılırsa millet ay şöyle etkilendim,film bitti 10 dakika donup kalıdım vs. gibi yorumlar yapıyor.Tamam çok iyi bir film ama okadar da değil.Daha ne filmler var,underground olmuş olan üstü filmler
hulyaengm demiş ki:ateistt demiş ki:Bence bu film çok abartılıyor.Yani nerde bu filmin başlığı açılırsa millet ay şöyle etkilendim,film bitti 10 dakika donup kalıdım vs. gibi yorumlar yapıyor.Tamam çok iyi bir film ama okadar da değil.Daha ne filmler var,underground olmuş olan üstü filmler
ay şöyle etkilendim gibi vasatın altında bi yorum
okumadım henüz bu film hakkında...
bu filmi beğenmediysen olağanüstü diye tabir ettiğin filmler
hakkında yorum yapabilirsin.
ama illede bu filmle ilgili yorum yapacaksan öncelikle
beğenenlere saygılı olup, filmin beğenmediğin yönlerinden bahsedebilirsin.
bu kişileri eleştirmekten daha verimli olur bence...
en iyi yöntem satın almak, kiralanan film yıprandığından görüntüde bozukluk olma olasılığı mevcut. büyük mağazalarda çok uygun fiyata indirimli dvd'ler vcd'ler oluyor, burdan şimdi isim verip de reklam yapmayalım, geçenlerde 5,5 YTL'ye Trouble Everyday dvd'si, 10'ar YTL'ye de Lars Von Trier 'in Salgın ve Suç Unsuru, ayrıca House of Fools dvd'si buldum, ve daha alınacakl tonla film vardı, vcd'ler de 5 ytl'den başlıyor, Trier'in Krallık serisinin 4 vcd'sini 5,5'ar ytl'den aldım.didem_rock demiş ki:cd kiralamaya gidince kaçıncıya soruyorum ama hep kirada oluyo. bu filmi çokmerak ediyorum artık sonunda satın alıcam