Öncelikle geçmiş olsun !!! Ne yazıkki ortamda sahtekar ,bunu meslek edinmiş- farklı isimlerle üyelik açıp insanları sürekli taciz eden insanlarla dolu.Arkadaşlar tanımadığınız kişilerle alışverişlerinizde en güvenli yollardan biri PTT ile kapıda öde sistemini kullanmak. Ben bir kere o sistemle sattım. Satıcıya da herhangi bir zorluğu yok.
Öncelikle geçmiş olsun !!! Ne yazıkki ortamda sahtekar ,bunu meslek edinmiş- farklı isimlerle üyelik açıp insanları sürekli taciz eden insanlarla dolu.
Can arkadaşımın yazdığı PTT ile kapıda ödeme şeklinin güvenilir bir yol olduğunu söylemiş bir satıcı olarak,
ancak siz siz olun kesinlikle bu şekilde güven sağlayarak ürününü güvenilir hale getirmeye çalışan insanlardan uzak durunuz (sizi tenzii ederek Can Bey yanlış anlaşılmasın!!).
Nedeni ise ürünü kapıda öder satın alırsınız doğrudur ancak PTT size ürünü kontrol etme şansı tanımıyor 🙂) Siz parayı ödeyip ürünü teslim aldıktan sonra bakabiliyorsunuz .Yani aslında kutunun içinden hiçbir şey çıkmasa dahi eyvallah demek zorunda kalabilirsiniz.
Gittigidiyor ve sahibinden.com get seçeneğini kullanarak satın alırsanız biraz komisyon ödersiniz ancak söz hakkınız olur geri gönderme şansınız olur .
Burada da mı oluyor bu tür olaylar?Foruma uzun süredir uğramıyodum Turkrock ahalisinden yediğim kazıklar nedeniyle
Uyanıklılık etmekle ne alakası var birader, millet bir gitarı illaki liste fiyatından sıfır mı alacak? .. Harbiden de nickini hakediyorsun..uyanıklık etmeye çalışanlara ders olsun.. bundan sonra her ucuz ilana atlamazsınız işte...
uyanıklık etmeye çalışanlara ders olsun.. bundan sonra her ucuz ilana atlamazsınız işte...