uyanıklık etmeye çalışanlara ders olsun.. bundan sonra her ucuz ilana atlamazsınız işte...
Benzer bir üslup tekrarlanırsa şu ana kadar kural ihlalleri dışında uygulanmayan bir yaptırımla üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
uyanıklık etmeye çalışanlara ders olsun.. bundan sonra her ucuz ilana atlamazsınız işte...
Ben dolandırıcılık olayını doğal olarak tasvip etmiyorum kimsede etmez. Bu ilanı bende görmüştüm aynı gün ve çok komik bir rakama satıyordu satıcı (yanlış hatırlamıyorsam 1200 TL idi ve gitarda 'USA Fender Deluxe' resimde aynı özellikteki gitardı). Ben fiyatındaki anormallik yüzünden sormaya bile gerek duymadım. Bazıları nedense emeğe saygı duymayıp olduğundan daha ucuza, ölü fiyata almanın peşinde ve kendilerini sanırım uyanık olarak görüyor bu arkadaşlar ve sonuçta bu şekilde hüsran oluyor. Bencede ders olsun mezarcılara....uyanıklık etmeye çalışanlara ders olsun.. bundan sonra her ucuz ilana atlamazsınız işte...
Sanırım sizin de bu "toynak" arkadaşın da parası gayet bol.. Bu yaşananların uyanıklıkla ne alakası var ben anlamakta zorluk çekiyorum. 1200 TL 650$ yapıyor, bu fiyata dış sitelerde USA Fender bulmak gayet de mümkün, zorlarsanız hatalı Deluxe de bulursunuz. Bu kadar basit. Dolandırıcı kişi zaten bunu bildiği için tam arada bir fiyat koyuyor, sizin eksiğiniz burada. Fiyat araştırması yapan takip eden insan bunu bilir zaten. Kargo dahil 450$'a 2002 orjinal Japon ESP Custom aldım daha 4 ay önce.. Demek ki ben de mezarcıymışım vay anasını bunu da sayenizde öğrenmiş oldum..Bazıları nedense emeğe saygı duymayıp olduğundan daha ucuza, ölü fiyata almanın peşinde ve kendilerini sanırım uyanık olarak görüyor bu arkadaşlar ve sonuçta bu şekilde hüsran oluyor. Bencede ders olsun mezarcılara....
Ben dolandırıcılık olayını doğal olarak tasvip etmiyorum kimsede etmez. Bu ilanı bende görmüştüm aynı gün ve çok komik bir rakama satıyordu satıcı (yanlış hatırlamıyorsam 1200 TL idi ve gitarda 'USA Fender Deluxe' resimde aynı özellikteki gitardı). Ben fiyatındaki anormallik yüzünden sormaya bile gerek duymadım. Bazıları nedense emeğe saygı duymayıp olduğundan daha ucuza, ölü fiyata almanın peşinde ve kendilerini sanırım uyanık olarak görüyor bu arkadaşlar ve sonuçta bu şekilde hüsran oluyor. Bencede ders olsun mezarcılara....
Ben fiyatları çok iyi biliyorum ve yurtdışından çok şey aldım (amfi, gitar , pedal vb. bir çok şey). Diyelimki 650 dolara deluxe adın bunun kagosu en az 150 dolar artı %20 gümrük vergisi. Ki 650 dolarada Fender deluxe strat yok. 650 dolara olabilir diye hatalı deluxe diye de olmayacak bir seçeneği yazıyorsun. Bence sen gerçeklerden uzak ve cevap vermek için yazıyorsun...Sanırım sizin de bu "toynak" arkadaşın da parası gayet bol.. Bu yaşananların uyanıklıkla ne alakası var ben anlamakta zorluk çekiyorum. 1200 TL 650$ yapıyor, bu fiyata dış sitelerde USA Fender bulmak gayet de mümkün, zorlarsanız hatalı Deluxe de bulursunuz. Bu kadar basit. Dolandırıcı kişi zaten bunu bildiği için tam arada bir fiyat koyuyor, sizin eksiğiniz burada. Fiyat araştırması yapan takip eden insan bunu bilir zaten. Kargo dahil 450$'a 2002 orjinal Japon ESP Custom aldım daha 4 ay önce.. Demek ki ben de mezarcıymışım vay anasını bunu da sayenizde öğrenmiş oldum..
Ya fiyatlardan haberiniz yok ya da sırf cevap vermek için mesaj atıyorsunuz buraya.. Mağdur olan arkadaş burada sizinle bilgi / tecrübe paylaşıyor, bunun üzerine yazdıklarınız yakışmıyor. Tamam herkes fikrini söylecek saygımız sonsuz ama bu şekilde gereksiz ve suçlama tarzı yaklaşımlar hoş olmadığı gibi arkadaşı kırıyorsunuz aynı zamanda.
Ben dolandırıcılık olayını doğal olarak tasvip etmiyorum kimsede etmez. Bu ilanı bende görmüştüm aynı gün ve çok komik bir rakama satıyordu satıcı (yanlış hatırlamıyorsam 1200 TL idi ve gitarda 'USA Fender Deluxe' resimde aynı özellikteki gitardı). Ben fiyatındaki anormallik yüzünden sormaya bile gerek duymadım. Bazıları nedense emeğe saygı duymayıp olduğundan daha ucuza, ölü fiyata almanın peşinde ve kendilerini sanırım uyanık olarak görüyor bu arkadaşlar ve sonuçta bu şekilde hüsran oluyor. Bencede ders olsun mezarcılara....
Gitar alım satım işini bana mı öğretiyorsun? Yok çok şey almışta, olmazmışta.. 650$'a taş gibi de alırsın bu gitarı, senin dünyadan haberin yok. Saçmalama ve terbiyesizlikte yapma. Mağdur arkadaşa ölü sevici bana da yalancı muamelesi çekiyorsun kendine gel..Ben fiyatları çok iyi biliyorum ve yurtdışından çok şey aldım (amfi, gitar , pedal vb. bir çok şey). Diyelimki 650 dolara deluxe adın bunun kagosu en az 150 dolar artı %20 gümrük vergisi. Ki 650 dolarada Fender deluxe strat yok. 650 dolara olabilir diye hatalı deluxe diye de olmayacak bir seçeneği yazıyorsun. Bence sen gerçeklerden uzak ve cevap vermek için yazıyorsun...
Sence 1200 TL ye Deluxe satan bir adam şu 2 seçenekten başka hangi nedenle satar?İsterse 10 bin tl'lik gitar 100 tl'ye satılsın,bu durumda dahi alıcıyı ölücülükle , mezarcılıkla itham etmek boş laftan öteye gitmez.Benim bildiğim ölücü,satıcının zor durumundan faydalanmaya çalışıp fiyatı daha da kırmaya çalışandır ki,gerçekten feci küfürleri hak eder.
evet senden daha iyi biliyorum, istediğin kriter ne ise gel ölçelim, ayrıca bana söylediğin yakıştırmayı sana iade ediyorum....Gitar alım satım işini bana mı öğretiyorsun? Yok çok şey almışta, olmazmışta.. 650$'a taş gibi de alırsın bu gitarı, senin dünyadan haberin yok. Saçmalama ve terbiyesizlikte yapma. Mağdur arkadaşa ölü sevici bana da yalancı muamelesi çekiyorsun kendine gel..
Sence 1200 TL ye Deluxe satan bir adam şu 2 seçenekten başka hangi nedenle satar?
1. si; adam ekonomik olarak çokzor durumda
2. si; adam üç kağıtçı. benim aklıma başka seçenek gelmiyor ve birinci durumdaki adamdan alınan ürün sizin bildiğiniz kadarı ilede (benim anladığım) satıcının zor durumundan faydalanmış oluyor....
Ben uslubu yakışmayan arkadaşlara şu şekilde örnek vericem...
Mahkemeye yatırmam gereken bilirkişi parası vardı ve 1250 tl den usa standart strat satışa çıkardım.Artık son 2 günde durum iyice sıkışmıştı ve gitari 1000 tl ye sattim! Hatta gitar bu forumda 1800e satışa çıktı sonra ama satılmadı ve bikaç hafta sonra 1400 tl den ben geri aldım...
Bu gitarin piyasasini bilmiyorum ama baya iyi gibi duruyor 😀Kargo dahil 450$'a 2002 orjinal Japon ESP Custom aldım daha 4 ay önce..
* sağolasın.Bu gitarin piyasasini bilmiyorum ama baya iyi gibi duruyor 😀
Hayirli olsun..
*harareti alayim biraz.
Şu "Oh Olsunculuk" bir nevi salgın galiba.Ben dolandırıcılık olayını doğal olarak tasvip etmiyorum kimsede etmez. Bu ilanı bende görmüştüm aynı gün ve çok komik bir rakama satıyordu satıcı (yanlış hatırlamıyorsam 1200 TL idi ve gitarda 'USA Fender Deluxe' resimde aynı özellikteki gitardı). Ben fiyatındaki anormallik yüzünden sormaya bile gerek duymadım. Bazıları nedense emeğe saygı duymayıp olduğundan daha ucuza, ölü fiyata almanın peşinde ve kendilerini sanırım uyanık olarak görüyor bu arkadaşlar ve sonuçta bu şekilde hüsran oluyor. Bencede ders olsun mezarcılara....