01 demiş ki:Schecter C-1 Hellraiser çok hoşuma giden bir gitar.İmkanım olduğu an hiç düşünmeden alacağım 🙂
Bu arada sap muhabbeti ile alakalı,kalın sap sese olum yönde etki eden bir unsur.Böyle öcü gibi yaklaşmayın hemen. 🙂
Rahatlık meseleside kişiden kişiye değişir.Şahsen ben Wizard tipi ince saplarda oldum olası rahat edememişimdir.Schecter kullanan arkadaşlar sapının kalın olduğundan bahsetmişler,C-1 Hellraiser iyice aklıma yatmaya başladı 😀
01 demiş ki:Schecter C-1 Hellraiser çok hoşuma giden bir gitar.İmkanım olduğu an hiç düşünmeden alacağım 🙂
Bu arada sap muhabbeti ile alakalı,kalın sap sese olum yönde etki eden bir unsur.Böyle öcü gibi yaklaşmayın hemen. 🙂
Rahatlık meseleside kişiden kişiye değişir.Şahsen ben Wizard tipi ince saplarda oldum olası rahat edememişimdir.Schecter kullanan arkadaşlar sapının kalın olduğundan bahsetmişler,C-1 Hellraiser iyice aklıma yatmaya başladı 😀
Whiskas demiş ki:01 demiş ki:Schecter C-1 Hellraiser çok hoşuma giden bir gitar.İmkanım olduğu an hiç düşünmeden alacağım 🙂
Bende C-1 elite var ve sapının öyle "kalın" denebilecek kadar kalın olduğunu düşünmüyorum 🙂 En azından bir Gibson kadar kalın değil. Hemen hemen Fender Stratlar ile aynı diyebilirim. Tabi wizard saplara göre kalın kalıyor orası ayrı. Ele cuk oturuyor, mis 😆
masterofpuppetsasd demiş ki:01 demiş ki:Schecter C-1 Hellraiser çok hoşuma giden bir gitar.İmkanım olduğu an hiç düşünmeden alacağım 🙂
forumda exotic var bitane harika gitardır :idea: