bugun dore müzikten bir tane S1 Blackjack aldım. Silenoz da S1 Elite aldı. bu gitarlar hakkında söyleyeceklerim var.
1. harika gitarlar. işçilik, kullanılan ağaç, ton, klavye rahatlığı gibi konularda gibson studioların üzerinde gitarlar bunlar. epiphonelarla kıyaslamayınız. biz bizzat kıyasladık. epiphone les paul custom denedik hemen öncesinde. epinin binding hatalarını vs lerini geçtim, klavyesinde kullandıkları ağaçtan mobilya bile yapmazlar. ayrıca sap dubai kuleleri gibi dönmüştü yukarıda. 750€ fiyat verdiler, peşin alımda aşağıya ineceklerdir herhalde ama schecter i seymour duncan manyetiklerle çook daha altına aldım bu fiyatın. ve saydığım alanların hepsinde de epi lp custom ın çok üzerindeydi bu gitar.
2. Dore müzikte Emin Bey'di sanırım, umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur, çok yardımcı oldu. kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır yaptıkları için.
3. S1 elite ile S1 blackjack arasındaki fiyat farkı sanırım işçilikten kaynaklanıyor. blackjack(ucuz olan) üzerinde seymour duncan var ancak elite de duncan designed koymuşlar. elite in işçiliği daha fazla olduğu için 100$ kadar daha pahalı. silenoz siyah gitar kullanmama takıntısından dolayı elite i aldı, üstüne bir daha masraf yapıp seymour duncan takınca bendekiyle kıyaslayabiliriz, o zaman görüşleri tekrar yazarım.
4. Fiyat konusuna gelince, gidin sorun. sitede yazan amerika fiyatının altına alacaksınız. amerikada dükkanlarda, web sitelerinde daha ucuz olabilir ama biz amerikada değiliz ve
www.thomann.de gibi sitelerden almanya fiyatlarını karşılaştırırsanız almanyadan çooook daha ucuza sattıklarını göreceksiniz.
Emin Bey'e sonsuz teşekkürlerimin haricinde buradan söyleyeceğim tek bir şey var: abi oraya şöyle sağlam bir amfi koyun mutlaka. dükkanda bile gayet beğenmiştim, kesin alıyorum demiştim ancak stüdyoya götürüp half stackte sesi açınca ne aldığımı çok iyi anladım
🙂 ashton değil de daha üst model bir amfi koyun, sesi biraz açın. kapıya "üst katta schecter denenmektedir" diye tabela asıp sokağa yayın yapın, kapıda kuyruk olsun
🙂