Loomis serisi de aciklandi, hepsi de guzel yav bunlarin
🙂
C-1 Classic var zaten elimde, C-1 Hellraiser dusunuyordum ama V-1'i gorunce V'ye kaymaya basladi fikrim
🙂 Ben surekli MF'den alisveris yapiyorum ve MF yurtdisina gondermiyor bildigim kadariyla bir cok markayi (Schecter dahil).
Iki sey yapabilirsin:
1 - Kendine bir hesap ac MF'den, senin ev ve kredi karti adreslerini Adana olarak gir. Check out'da sanirim ev adresine mi baska adrese mi gonderelim diye bir soru cikiyordu. O zaman arkadasinin abd'deki adresini gir. kart ve shipping adresleri farkli oldugundan belki gecikme veya iptal olabilir bu durumda, aklinda olsun.
2 - Gitari arkadasin kendi karti ile alsin. Sen ona parayi gonder. Parayi iki sekilde gonderebilirsin, birincisi masraf vererek bir banka araciligi ile (WU belki daha az tutar, bana bir kere para gonderdiler, 50$ masraf odemisler), yada TR'den ABD'ye giden birine parayi ver.
Parayi verdigin eleman gitari alan elemana bir cek gondersin. Boylece sifir masraf odemis olursun. (tabi araci paranin ustune yatmazsa
🙂 ) Burda okullar haftaya basliyor, kis tatiline gelenler bu hafta donmek zorunda, belki birini bulabilirsin parayi verecek, benim bir arkadas dun geldi, yoksa o getirirdi parayi.
3 - Kargo ne kadar tutar hic bir fikrim yok acikcasi. Gitar 100$ tutar nerden baksan, amfi buyuk ihtimalle daha fazla (malum daha agir). Ayrica burdaki amfiler 110V ile calisiyor, arkasinda 220V anahtari olup olmadigina emin ol, yoksa TR'de kullanman cok zor olur (imkansiz degil ama basin agriyabilir).
4 - Yazin gelen biri gitari ucakta yanina alsin gelsin. Gitari alacak eleman veya arkadaslarindan birine rica et (gerekirse ver 50-100$) kargo'dan cok daha saglam sekilde ve de gumruk odemeden alirsin gitari.
Baska sorun varsa sor, aklima gelenler bunlar.