pin demiş ki:Valla ben de episode 1'in dublajlı vcdsi var ama hiç tavsiye etmiyorum berbat.Zaten Star Wars'u tv ekranında izlemek de ayrı eziyet.Gelsin artık mayıs 19.
Soulforged demiş ki:jedi master sende bilirsin belki eski serilerde darth sidious her zaman force u savunmuştur ve lightsaber hiçbir zaman istememiştir. hatta "jedi's weapon" diye de lafı koymuştur. ama episode 3 te aç gibi kullanıyo.
Soulforged demiş ki:jedi master sende bilirsin belki eski serilerde darth sidious her zaman force u savunmuştur ve lightsaber hiçbir zaman istememiştir. hatta "jedi's weapon" diye de lafı koymuştur. ama episode 3 te aç gibi kullanıyo.
Bence bu biraz kişsel bir şey. Yani bir Sith'in kılıç kullanması...Sonuçta Vader seviyordu Palpatine sevmese de...Şimdi eski serileri izleyenler bilirler, orada vurgulanan "force" tu.Önemli olan buydu.Hatta eski Sith Lord'ları lightsaber kullanmazdı.Kotor oynayanlar bilir, Sith Lordlarının mezarlarına girdiğinizde silahları da olur ve bunlar güçlü kılıçlardır.
Katıldığım bir tespit....Oysa Star Wars yayıldıkça George Lucas birşey farketti.İnsanlar lightsaber'dan çok etkilenmişe benziyordu.Ve giderek kullanımı arttı.
CorvusTheHeretic demiş ki:hmm istiklal caddesinde şu odakulenin karşısı civarı Robinson Crouse diye bir kitapçı var orda ne isterseniz bulabiliyorsunuz sw kitapları olarak; gerçi ingilizce ama napalım star wars a boynumuz kıldan ince ne kadar arada bir sözlüğe bakmak kitabın tüm zevkini bitiriyor olsada genede deniyorum ilgilenenlere duyrulur. Bu arada umarım tüm kitapları türkçeye çevirirler.
çok sağol darkseed. Grom hellscream'a kim hasta değilki star wars'da darth maul neyse warcraft tada Grom odur.Darkseed demiş ki:CorvusTheHeretic demiş ki:hmm istiklal caddesinde şu odakulenin karşısı civarı Robinson Crouse diye bir kitapçı var orda ne isterseniz bulabiliyorsunuz sw kitapları olarak; gerçi ingilizce ama napalım star wars a boynumuz kıldan ince ne kadar arada bir sözlüğe bakmak kitabın tüm zevkini bitiriyor olsada genede deniyorum ilgilenenlere duyrulur. Bu arada umarım tüm kitapları türkçeye çevirirler.
Ya özür dilerim alakasız kaçıcak ama söylmezsem çatlıycam artık 🙂
Birader avatarının hastasıyım 😛 , hayatımın demosundan Grom Hellscream. Gerçi Thrall olsaydı daha makbule geçerdi ama.. 🙂
Öhöm neyse özür dilerim tekrar 🙂