Star Wars

• Konuyu açan Konuyu açan darktear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anlatamadigim turkce dublaj olur ama hayatta sadece turkce dublajli olacagini sanmiyorum. Turk tarihinde bir tane bile film yoktur sinemada sadece dublajli gösterilmis 🙂

Sırf turkce dublaj olsa ;gerekirse 1 sene bekleyip(nasıl beklerler onu bilmiyorum ) dvd sini, alıp gene anadilinde izliyecek insanlar var bakınız ben ama cidden cedriz dediği gibi en kötü ihtimal birkaç salon anadilinde veriyor ben verilmeyen bir film görmedim eğer böyle bir şey varsa kaynak gösterelim. Bu arada son filmi emekde anadilinde izlemiştim salon manyakdır orda izlemeyi düşünüyorum umarim anadilindedir gene.

evet cedrix bak ben heyecana kapılıp bunu hiç düşünmemiştim söylediğin çok teşekkür edrim allah razı olsun bir ara filmi nasıl izleyecem diye düşünüyordum kara kara şimdi içim rahatladı

Star wars Türkçe dublaj:

Palpatine: -Efendi Vader!!
Darth Vader (kpffff) -Ana!
Palpatine: - Ayağa kalk!!
Darth Vader: - Babababababa (kpfffff)

@Tamer Karadaglı AKA Darth Tamer

darthseth demiş ki:
Evet nefesler tutuldu ve 11 gün sonrasına biletler 3 seans için alındı 😀
heyoo heyoo 😀
seth olm nerden aldın biletleri ben heryere sordum istanbulda millet tip tip baktı manyakmısın gibisinden.sizin ora istanbuldan daha iyi yaf.

CorvusTheHeretic demiş ki:
darthseth demiş ki:
Evet nefesler tutuldu ve 11 gün sonrasına biletler 3 seans için alındı 😀
heyoo heyoo 😀
seth olm nerden aldın biletleri ben heryere sordum istanbulda millet tip tip baktı manyakmısın gibisinden.sizin ora istanbuldan daha iyi yaf.
Ön-Rezervasyon 🙂
ayrıca o günün sabahı sekizde kalkılacak önceki 2 bölüm hatim edilecek. öğle seansından itibaren 3. film izlenecekk akşamda yatmadan eski üçleme bitecek 🙂
Deli mi mikti? eh biraz 🙂

bahtsız jedi'yi çölde Darth Seth kovalarmış 🙂

Ben Ankara ilk seansa en ortadan ilk gün SMSle haber gelince gidip aldım valla. İlk anda seyredeceğim. Sonra da DVD si vs ya da ileride bir daha giderim seyretmeye.

emek de yokmus bu sefer kahretsin fitas yada sinepop gibi cidden kıl oldugun 2 yerde olacakmış sadece onlardada ön reseve diye birşey yok şu an için hergün internet sitelerinden takip etmekteyim direk kapacam en geç çocukların olmayacağı saate bileti sinepop vs fitaş hangisi tavsiye edilir ?

gollum1234 demiş ki:
ohoo seht olmadı ama 4. 5. 6. bölümleriizleyceğini söylemedin bak yakışmadı episode III izlendikten sonra bunların izlenmesi lazım ayni

abi ne demişim bi baksana

darthseth demiş ki:
ayrıca o günün sabahı sekizde kalkılacak önceki 2 bölüm hatim edilecek. öğle seansından itibaren 3. film izlenecekk akşamda yatmadan eski üçleme bitecek 🙂Deli mi mikti? eh biraz 🙂

bahtsız jedi'yi çölde Darth Seth kovalarmış 🙂

afişler aslımış istabulun leş sokaklarına ben sadece vader .yoda ve bir adet republic commando(su obivanın yanında gezen özel komando birliğinin şefi sanırım) nun olduğu afişleri gördüm özellikle commadoların teknoji ile birlikte görünüşlerindeki değişim süper ötesi her biri ayrı karizma olmus vader hakkında konusmaya gerek yok zatı.

Yalnız vader'ın yeni kostümü iyi olmamış.Eski üçlemedeki çok daha iyiydi.Ayrıca içine Hayden Christiensen girince çocuk gibi durmuş.James Earls Jones'un karizması nerede, Hayden'ın ince vücudu nerede...En azından kostümün içine yapılı birini koyabilirlerdi.O eller ne öyle bebek eli gibi...

JediMaster-Revan demiş ki:
Yalnız vader'ın yeni kostümü iyi olmamış.Eski üçlemedeki çok daha iyiydi.Ayrıca içine Hayden Christiensen girince çocuk gibi durmuş.James Earls Jones'un karizması nerede, Hayden'ın ince vücudu nerede...En azından kostümün içine yapılı birini koyabilirlerdi.O eller ne öyle bebek eli gibi...
bir yanlışlık olmuş James Earl Jones sadece seslendirme yaptı Darth Vader kostümü içindeki David Prowse'dir
bu adam sporcu 70 lerde çekilen frankenstein filmlerinde canavarı oynamış
star wars serisinde Darth Vader'ı canlandırmıştır
hatta şöyle bir olay var bu adam hakkında ilk superman filmi çekilirken David Prowse Christopher Reeve'in antrönörü olmuş ve adamın vücut yapısı o kadar çabuk gelişmişki ilk çekilen sahnelerle arada çok fark olduğundan o sahneleri baştan çekmek zorunda kalmışlar 🙂
http://www.darthvader-starwars.com/
adamın sitesi bu
şu anda 70 yaşında belki George Lucas bu yüzden ona vermemiştir rolü

ha unutmadan return of the jedi'ın sonunda maskesiz halini de Sebastian Shaw adlı bir aktör oynadı

JediMaster-Revan demiş ki:
Ayrıca içine Hayden Christiensen girince çocuk gibi durmuş.James Earls Jones'un karizması nerede, Hayden'ın ince vücudu nerede...En azından kostümün içine yapılı birini koyabilirlerdi.O eller ne öyle bebek eli gibi...

Hangi James Earls Jones karizması? Earl Jones sadece seslendirmendir. Onu oynayan David Prowse adlı bir oyuncuydu. Ayrıca bu fikrine katılmıyorum.

Geri