Anakin'le Kenobi'nin konuşma sahnesinde ikimizinde gözleri doldu kaçırdım zannetme 😀 hem ne önemi varsa... Ee şimdi herşey tamamlandı yerine oturdu. Şimdi ise eski filmleri tekrar izlemek lazım.CHRONOS demiş ki:Kız arkadaşım yanımdaydı bok sürdürüemedim, "Star Wars izleyip ağlıyor" demesin diye tek başıma gidip ağlayacağım 😀
SheCHRONOS demiş ki:Ee şimdi herşey tamamlandı yerine oturdu. Şimdi ise eski filmleri tekrar izlemek lazım.
Mace Windu lightsaberda ezdi elemanı zaten force lightning verince zorlandı ama Palpatine de ne hale geldi gördük Anakin müdahale etmeseydi Mace Windu bitirecekti işiniMeSSiaH_sic demiş ki:***Spoiler İçeren Soru***
Yaw bu zenci eleman Sith'i yenmiş gibi oldu ya; bence Sith onu Anakin'i dark side'a çekebilmek için kasıtlı yaptı ama nedense 2 arkadaşım zencinin Sith'ten(hatta Yoda'dan) daha güçlü olduğunu iddia ettiler.. Sizce hangi görüş doğru?
***Bitti***
nienturi demiş ki:Filmi izledim ve cidden çok etkilendim. Hayden Christensen hakkında benim de şüphelerim vardı bölüm 2'i izlemeden önce ve sonrasında çok azalmıştı bu şüpheler. Ama bu filmden sonra gerçekten inandım ki muhtemelen bulunabilecek en iyi Anakin/Vader olmuş. Gözlerindeki bakış, ses tonu, hareketler, mimikler... Cidden hayran oldum. Sevmeyen olabilir ama ben hayran oldum 🙂
Atalay demiş ki:Yakında ilk 3lü paket çıkar. Son üçlü (ilk 3 film) dvd paketi var zaten.... Sonra da 6 lı paket çıkar. Dizisi çevriliormuş 6 bölüm bitmiş bile.