ya bi şey soracam
chosen 3.filmde anlaşılyo ki anakin o değil.
o zaman chosen luke mu?
chosen 3.filmde anlaşılyo ki anakin o değil.
o zaman chosen luke mu?
nienturi demiş ki:Bence de seçilmiş olan Anakin..Ama bu işi hiç kimsenin öngöremediği şekilde yapıyor o ayrı 😉
Bu arada hatırlayanınız var mı diye bir şey sormak istiyorum...
Yıllar önce yıldız savaşları daha trt'de pazar günü sabah yayınlandığı zamanlarda (en aşağı 89 falan olması lazım) bir film çıkmıştı yine bir pazar günü...
Film Endor ay'ına düşen iki çocuğun evoklarla yaşadıklarını anlatıyordu...
Bilen var mı?
Kount demiş ki:nienturi demiş ki:Bence de seçilmiş olan Anakin..Ama bu işi hiç kimsenin öngöremediği şekilde yapıyor o ayrı 😉
Bu arada hatırlayanınız var mı diye bir şey sormak istiyorum...
Yıllar önce yıldız savaşları daha trt'de pazar günü sabah yayınlandığı zamanlarda (en aşağı 89 falan olması lazım) bir film çıkmıştı yine bir pazar günü...
Film Endor ay'ına düşen iki çocuğun evoklarla yaşadıklarını anlatıyordu...
Bilen var mı?
EVET!!!
Yalnız ben onu hep Luke ve Leia'nın çocukluğunda geçen bir olay olarak almıştım... neden sonra (evet, az önce) neyin ne olduğunu hatırladım ve imkansızlığı anladım da yani. Fena film değildi doğrusu. Türkler "Ewok Macerası" diye çevirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca teknolojik olarak filmlerin ne derece içler acısı olduğunu da yansıtır gibiydi birkaç sahnede;
Örneğin bizim veletlerin ana babası kocamaaaan bir mağaranın tavanında bir kafesteydiler, dev gibi bir yaratık da "Açım hüleyn" nidalarıyla ikisini de yemek için geliyordu. Bizim veletlerden büyük olanı (siyah kıyafetli Jedi özentisi ağabey) bi şekilde bu yaratığın ağzına nereden bulduğu ve neye ait olduğu meçhul bir kemik tıkıyordu. O kemiğin parçalandığı sahnede demiştim ki helal olsun ya... demek bu kadar imkansızlık varmış eski yapımlarda, helal olsun adamlar yine yapmış.
Bi de bir taş hatırlıyorum. Ewoklar, bildiğimiz çakıl taşını andıran taşı "pusula" diye tanıtmışlardı Jedi olma ihtimali çok olan velede, o da "Hadi leen!" çekmişti ama sonra işe yarayınca da dumur olmuştu.
Net hatırladığım bir başka şey ise, bizim bale gösterisine çıkacak bir kız ile İmparatorluk Prensesi arası bir şekilde giyinmiş olan (beyazlar içindeki) kızımız ve tipik Luke kıyafeti (Return'den sonra ve esnasında) ile ortamlarda gezerken saldırıya uğradıkları ve bir ağacın kabuğunda buldukları mağaramsı bir yerde saklandıklarıdır.
Eh aklıma bir tek bunlar geldi. Bu filmi ne zaman izledim hatırlamıyorum bile. Ama ona bakılırsa ben derslerde öğrendiklerimizi de hatırlamıyorum.
pin demiş ki:19 mayısta vizyonda
Dizi için de tv kanalı bulamıyomuş Lucas.Ayrıca George Lucas The O.C'nin Amerika'da haftaya yayınlanacak olan bölümde oynayacakmış. :!:
gollum1234 demiş ki:ya millet haberiniz varmı bilmiyyorum da episode III'ü türkçe dublajlı yapılacağını okudumda bu konu hakkında daha fazla bilginiz varmı ya darrth vader abimizi tamer karadsağlı denen herif seslendirecekmiş