darthseth demiş ki:Anakin'in babası benim...
Aha buradan açıklıyorum.
Henüz ismim Expanded Universe 'de geçmese de (bi süredir takip etmiyorum almış da olabilirler..)
DarthSeth, DarthVader'ın babasıdır 😀
JediMaster demiş ki:Nienturi,
Ep:6, RoJ:
-Luke: Leia, do you remember your mother?...Your real mother?
-Leia: Just a little bit.She is died when I was very young
-What do you remember?
-Just images really.Feelings..
-Tell me,
-She was...very beautiful.Kind..But sad...
Leia annesini nasıl hatırlasın ki? Daha bebek!(hata 1) Hem Obi-wan bebeği Lars'lara verir vermez oradan uzaklaşıyor.Anakin'le Owen Lars'ın birbirlerini tanımadığını kastetmiştim hem ben.Obi-wan Anakin'in ışın kılıcını alıyor ama kılıcı Luke'a vermesini falan söylemiyor.illa bir hata olacak yani!.. 😀 😉
darthseth demiş ki:JediMaster
Hatırlarsan Leia Bail Organa ve Eşi tarafından büyütülmüştü. Yani Leia'nın gerçekte hatırladığı kişi Padme değil Bail Organa'nın eşi olan kadındı 🙂
Fleez
Aşkım, oklava moklava şimdi sarsmayalım karizmayı.. Ben boşuna mı yeşile boyadım onu 🙂
Fle demiş ki:a new hope'daki vader vs kenobi sahnesine bayılıyorum ağır çekim mode 🙂
Fle demiş ki:a new hope'daki vader vs kenobi sahnesine bayılıyorum ağır çekim mode 🙂
Stormcrow demiş ki:JediMaster demiş ki:Nienturi,
Ep:6, RoJ:
-Luke: Leia, do you remember your mother?...Your real mother?
-Leia: Just a little bit.She is died when I was very young
-What do you remember?
-Just images really.Feelings..
-Tell me,
-She was...very beautiful.Kind..But sad...
Leia annesini nasıl hatırlasın ki? Daha bebek!(hata 1) Hem Obi-wan bebeği Lars'lara verir vermez oradan uzaklaşıyor.Anakin'le Owen Lars'ın birbirlerini tanımadığını kastetmiştim hem ben.Obi-wan Anakin'in ışın kılıcını alıyor ama kılıcı Luke'a vermesini falan söylemiyor.illa bir hata olacak yani!.. 😀 😉
Leia'nın muhabbeti benimde gözüme takılmıştı
ama sonradan düşündüm belki kastettiği anne Alderaan'daki üvey annesidir
tamam Alderaan A new Hope'ta yokoluyor ama belki üvey annesi Leia küçükken ölmüştür 🙂
yani bir Kemalettin Tuğcu versiyonu oldu bu açıklama ama idare edin işte
yada bunlar Jedi yaw belki Luke ta hatırlıyordu Leia'nın da hatırlayıp hatırlamadığını merak etti
adamlar galaksinin öbür tarafında olanları hissediyor belki bebeklikte de üstün bir algı düzeyine sahipler
bahsedilen gelmiş geçmiş en yüksek midi chlorian sayısına sahip jedi'ınçocukları unutmayın
kazık kadar adamken Jedi eğitimi aldı Luke
Eski cumhuriyet zamanında Jedi Konseyine gitseydi tekme tokat kovalardı Mace Windu muhtemelen 🙂
darthseth demiş ki:Aslında bölüm 7-8-9 için jedimaster ile darthseth eklenebilir. 2 bölüm boyunca bizim düellolarımız olur 🙂 sonra 8. bölümde ben jedimaster'ı öldürürüm. Arkasından da Sithlerin egemenliği geri döner.
Böylece Güce dengeyi getiren kişi ben olurum 😀
Don't make me destroy you, Young Jedi Master.
Even You have the force