Star Wars

• Konuyu açan Konuyu açan darktear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ya şayet Anakin Force'un sonucu olarak dünyaya geldiyse Anakin nedir..? İsa olması gerekirken Yahuda'ya dönüşüvermiş, acayip bir dini göndermedir; ve insan doğasının bir göstergesidir.

JediMaster demiş ki:
Nienturi,
Ep:6, RoJ:

-Luke: Leia, do you remember your mother?...Your real mother?
-Leia: Just a little bit.She is died when I was very young
-What do you remember?
-Just images really.Feelings..
-Tell me,
-She was...very beautiful.Kind..But sad...

Leia annesini nasıl hatırlasın ki? Daha bebek!(hata 1) Hem Obi-wan bebeği Lars'lara verir vermez oradan uzaklaşıyor.Anakin'le Owen Lars'ın birbirlerini tanımadığını kastetmiştim hem ben.Obi-wan Anakin'in ışın kılıcını alıyor ama kılıcı Luke'a vermesini falan söylemiyor.illa bir hata olacak yani!.. 😀 😉

Leia'nın muhabbeti benimde gözüme takılmıştı
ama sonradan düşündüm belki kastettiği anne Alderaan'daki üvey annesidir
tamam Alderaan A new Hope'ta yokoluyor ama belki üvey annesi Leia küçükken ölmüştür 🙂
yani bir Kemalettin Tuğcu versiyonu oldu bu açıklama ama idare edin işte

yada bunlar Jedi yaw belki Luke ta hatırlıyordu Leia'nın da hatırlayıp hatırlamadığını merak etti
adamlar galaksinin öbür tarafında olanları hissediyor belki bebeklikte de üstün bir algı düzeyine sahipler
bahsedilen gelmiş geçmiş en yüksek midi chlorian sayısına sahip jedi'ınçocukları unutmayın
kazık kadar adamken Jedi eğitimi aldı Luke
Eski cumhuriyet zamanında Jedi Konseyine gitseydi tekme tokat kovalardı Mace Windu muhtemelen 🙂

darthseth demiş ki:
JediMaster
Hatırlarsan Leia Bail Organa ve Eşi tarafından büyütülmüştü. Yani Leia'nın gerçekte hatırladığı kişi Padme değil Bail Organa'nın eşi olan kadındı 🙂

Fleez
Aşkım, oklava moklava şimdi sarsmayalım karizmayı.. Ben boşuna mı yeşile boyadım onu 🙂

Ben padme'yi kastetmiştim zaten.Organa ailesini zaten hatırlıyordur.

HEM,
Luke orada GERÇEK ANNENİ diye vurguluyor.Yine de böyle ufak hatalar olabilir bence.

Ne bileyim yahu jedimaster 🙂
o kadar da kasmıyorum açıkçası.. Adam kaç yıl sonra önceden başlama kararı aldı..
hani sonrasında olsaydı 7-8-9 çekilmiş olsydı mesela, böyle absürd bağlama durumları olmayacaktı.

Yahu birşey demedim ben de 😀 😀
O kadar hata olsun artık..Yanlız keşke klasik üçlemede kılıç düelloları biraz daha hızlı olsaydı.yeni üçlemenin(özellikle de Ros'in) yanında eski düello sahneleri ağır çekim kalıyor 8)

Aslında bölüm 7-8-9 için jedimaster ile darthseth eklenebilir. 2 bölüm boyunca bizim düellolarımız olur 🙂 sonra 8. bölümde ben jedimaster'ı öldürürüm. Arkasından da Sithlerin egemenliği geri döner.
Böylece Güce dengeyi getiren kişi ben olurum 😀

Don't make me destroy you, Young Jedi Master.
Even You have the force

Stormcrow demiş ki:
JediMaster demiş ki:
Nienturi,
Ep:6, RoJ:

-Luke: Leia, do you remember your mother?...Your real mother?
-Leia: Just a little bit.She is died when I was very young
-What do you remember?
-Just images really.Feelings..
-Tell me,
-She was...very beautiful.Kind..But sad...

Leia annesini nasıl hatırlasın ki? Daha bebek!(hata 1) Hem Obi-wan bebeği Lars'lara verir vermez oradan uzaklaşıyor.Anakin'le Owen Lars'ın birbirlerini tanımadığını kastetmiştim hem ben.Obi-wan Anakin'in ışın kılıcını alıyor ama kılıcı Luke'a vermesini falan söylemiyor.illa bir hata olacak yani!.. 😀 😉

Leia'nın muhabbeti benimde gözüme takılmıştı
ama sonradan düşündüm belki kastettiği anne Alderaan'daki üvey annesidir
tamam Alderaan A new Hope'ta yokoluyor ama belki üvey annesi Leia küçükken ölmüştür 🙂
yani bir Kemalettin Tuğcu versiyonu oldu bu açıklama ama idare edin işte

yada bunlar Jedi yaw belki Luke ta hatırlıyordu Leia'nın da hatırlayıp hatırlamadığını merak etti
adamlar galaksinin öbür tarafında olanları hissediyor belki bebeklikte de üstün bir algı düzeyine sahipler
bahsedilen gelmiş geçmiş en yüksek midi chlorian sayısına sahip jedi'ınçocukları unutmayın
kazık kadar adamken Jedi eğitimi aldı Luke
Eski cumhuriyet zamanında Jedi Konseyine gitseydi tekme tokat kovalardı Mace Windu muhtemelen 🙂

Leia da Luke gibi aslında Jedi yetisi olan midiklorianlara sahip. Bu yüzden doğuştan itibaren neler olabildiğini daha çok hatırlama yetisine de sahip olabilir. Bu yüzden pek te hata sayılmaz.

Evet Atalay'a katılıyorum bende. Eğer devam filmi gelirse buna da bir açıklama gelir belki.

Bu arada bölüm 7-8-9 için pek bir şey beklememek lazım bence. 1-2 sene evvel Lucas'ın her bir üçleme için ömrünün 20 senesini harcadığını ve artık harcayacak bir 20 yılının daha olmadığını belirtmişti.

George Lucas internetteki forumları okuyormuş tv series'in senaryosunu ona göre yazacakmış 🙂

o yüzden Episode III de Lucas bazı yerleri havada bırakmış ki Turkrock.com camiasındaki gizli yetenekler ortaya çıksın diye 🙂

tak diye yazdık hikayeyi işte
bunları okuyunca "lan ben niye daha önce düşünemedim bunu" diyecek 🙂

darthseth demiş ki:
Aslında bölüm 7-8-9 için jedimaster ile darthseth eklenebilir. 2 bölüm boyunca bizim düellolarımız olur 🙂 sonra 8. bölümde ben jedimaster'ı öldürürüm. Arkasından da Sithlerin egemenliği geri döner.
Böylece Güce dengeyi getiren kişi ben olurum 😀

Don't make me destroy you, Young Jedi Master.
Even You have the force

"I'll never join You!!! 😀 😀 😀
"I will not fight you 😳 😳

Hehehe..iyi fikir. yalnız güce denge ancak siz Sith'lerin yok oluşuyla sağlanır 🙂
Padawan yetiştiririm ben de.Onlar senin icabına bakar. 8)

"If you strike me down, I shall become more powerful than you can possibly imagine" :twisted: :twisted: :twisted:

Hayat iyi ve kötünün bir sentezidir ying yang.Birine iyi gelen diğerine kötü gelebilir.yada tersi. Denge sadece birbirine zıt görüşlerin güçlerin birbirine yakın miktarlarda olmasıyla sağlanır.

İ remind u my apprentice, I do not tolerate faillure.

Geri