Star Wars

• Konuyu açan Konuyu açan darktear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jaden Korr süper adam canım. Adam jedi eğitimi almadan lightsaber yapan ilk kişi.

Bence film çekilirse Kyle Katarn ile Jaden Korr'ın ikisi de olsun Padawan ve master olarak. ama oynun sonunda Jaden da master oluyodu ya da en azından padawanlıktan çıkıp jedi oluyodu. Neyse iki arkadaş olrak çıksınlar. 😀

Aman kıyamam jadena. Adamı o kadar lightsidea yönelttim. Elimdeyken Rosh u gebertmedim. 🙂 Rosh ne hali varsa görsün.

Ben de iyice kaptırdım. Sanki adamlar gerçek.

Bu arada Desann kadar ilginç ve tipsiz adam görmedim. Adamın eline lightsaber yakışmıyo. Eline sopa almış komodo ejderi gibi. Aman bu adamı filmlerin herhangi birine koymasınlar, estetiği bozar. 🙂

Desann'ı bence de salla, onun yerine sith lordu Rosh olsun nasıl 🙂 yeterince itici ve meyilli bi karakter..
yanlış hatırlamıyosam Jaden'ın tipini biz seçiyoduk di mi oyuna başlarken, ırkını, kıyafetini vs vs.. belli bi tipi yok yani filme koyması zor olabilir 🙂 ama adam lightsaber yapmış uğraşıp kendi başına takdir ederim benim de hayalimdir 😀
şaka bi yana Kyle Katarn'ın olduğu bişiler gerçekten çekilmeli ya..jedi knight serisine damgasını vurmuş, luke'un kankası meşhur bi karakter olarak

bence yenı bısı cekerlerse kyle sız zaten olmaz ama , mara jade ,jacen,jaina ,nom anor vs gibi karakterlerde olmalı kitaptan yuuzhan vonglar sithleride jedilarıda dağıtırken cidden manak olur

CorvusTheHeretic demiş ki:
bence yenı bısı cekerlerse kyle sız zaten olmaz ama , mara jade ,jacen,jaina ,nom anor vs gibi karakterlerde olmalı kitaptan yuuzhan vonglar sithleride jedilarıda dağıtırken cidden manak olur

jacen, jaina tabii olmalı. Mara Jade de olmalı.Anakin solo falan olmalı bi de luke la mara jade in çocuğu varmış Ben Skywalker, o da olsun. Bi de Kyp Durron. Belki ilk aşamada yuuzhan vongu koymazlar ya da en azından ilk filmde.

Ya Desann'ı sallasak da olur ama bence Jerec es geçilmemeli. Hayvanat Valley of the Jedi'ın göbeğinden beslendi, force canavarı haline geldi... Kyle onu nasıl indirdi o halde bilmiyorum şahsen! (ya da oyunu hediye ettiğim kardeşim İlker nası indirdi o daha a meçhul! Oyun ne? Dark Forces II.)

Öte yandan, oyunlara dönsün istemeyiz tabii ki (öyle olsa da olur da 'hardcore' hayranlar Luke'u yan karakter olarak görmek istemez) fakat, Kyle Katarn olsun diyoruz. Yanlış bilmiyorsam, vaktinde Dark Side'a dönen, Mara Jade'in Sith haşaşini olmasıyla kurtarılan ve sonra Force'dan el etek çeken bir amcamız kendisi. E yani, bu adamın yeri beyaz perde değildir de nedir?

perpetual_desolation demiş ki:
jedilerin ortadan kalkması mı... o hooooo.. abi naaptınız. daha luke'un çocukları olacak, leia'nın çocukları olucak. bunların hepsi jedi olucak. naaptın kennycim !

abi yok yanlıs anlamıssınız beni. order 66 ten sonra ve anakinin jedi temple katliamından sonra "bizim hikayemizin " geçtigi galaxy deki kalan jedi lar obi wan ve yoda .Obi -wan ahmet kaya misali takılmaya baslıyor yodada 20 yıl Dagobah magrasında halay cekiyor. Ortadan kalkması derken ep 3 ten sonraki karanlık donemden bahsediyorum.Tamamen yok etmesinden kastım buydu yani 🙂 2-3 kişi kalıyorlar . Zaten filmin adı o yuzden Return Of the Jedi takdir ederseniz 🙂 Sonuc olarak yok oluyorlar derken ep 3 - 5 arasındaki karanlık donemi kastediyordum.Zaten bu tamamen GL ın vede Eu yazarlarının hayal gucune kalmış birşey yani isteseler ortaya cıkıp "yoo alakası yok aslında oyle " diyebilirler. Onların hikayesi bu ,biz sadece ustunde kafa yoruyoruz.

Katarn,Korr,Mara Jade hatta Jan Ors..Yeni üçleme için karakter var.Olmasa da yaratılır zaten.Önemli olan konu.İyi bir konu için esaslı bir sith lordu muhakkak.Ama böyle olursa da Star Wars kendini tekrarlamış olur,eski üçlemelerden öteye gidemez.Çok iyi bir konu olmalı ki,yeni üçleme para için yapıldı demeyelim.Orijinal,farklı,eski üçlemeleri sömürmeyen ve onlara benzemeyen ve güzel bir konu bulmak lazım-ki bu da çok çok zor.

JediMaster demiş ki:
Katarn,Korr,Mara Jade hatta Jan Ors..Yeni üçleme için karakter var.Olmasa da yaratılır zaten.Önemli olan konu.İyi bir konu için esaslı bir sith lordu muhakkak.Ama böyle olursa da Star Wars kendini tekrarlamış olur,eski üçlemelerden öteye gidemez.Çok iyi bir konu olmalı ki,yeni üçleme para için yapıldı demeyelim.Orijinal,farklı,eski üçlemeleri sömürmeyen ve onlara benzemeyen ve güzel bir konu bulmak lazım-ki bu da çok çok zor.
+1
ama ben bu konuda yaratıcılığından şüphelenmediğim lucas amcaya güveniyorum

güzel bişeler çıkarabilir lakin çok da inanılmaz farklı bişe çıkaramaz çünkü star wars'ta kurallar var bunları aşmaya izni yokki amcamın.. ama gene de güzel hikaye yapar kesinlikle (misal sizin dediginiz Valley of the Jedi'ın göbeğinden beslenmesi amcamın felan hakikatten hoş olur sinemada)

güzel bişeler çıkarabilir lakin çok da inanılmaz farklı bişe çıkaramaz çünkü star wars'ta kurallar var bunları aşmaya izni yokki amcamın.. ama gene de güzel hikaye yapar kesinlikle (misal sizin dediginiz Valley of the Jedi'ın göbeğinden beslenmesi amcamın felan hakikatten hoş olur sinemada)

O değil, Jedi'ların yeni yeni bellerini doğrulttukları dönemde Jerec denen herif çıkageldi. Adam kör. Buna rağmen çatır çutur biçti milleti. Daha da ötesi, yardakçıları da birden çok fazla sayıda Sith idi.

Öte yandan bence Kyle Katarn'ın hikayesi üç filmi çıkartmaya yeter... Hani bence. Mon Mothma'yı görmediğim sürece... 😆

tabe film çıkarmaya yeter fakat kyle'ın yada jerec'in hikayeleri bi anakin efsanesi kadar inanılmaz olabilir mi? (tabe olabilir de ilkinin tadı gibi mi olur demek istiyorum) bence filmler böyle kalmalı. bu kadarla yetinilmeli.

yoksa işin büyüsü kaçar, kötü olur yaw.. film yapıcaksa da lucas abim 20 yıl sona felan yapsın hani uzun bi dönem geçsin.. çoluk çocuklarımızla izliyelim ehehehe 😀

tabe film çıkarmaya yeter fakat kyle'ın yada jerec'in hikayeleri bi anakin efsanesi kadar inanılmaz olabilir mi? (tabe olabilir de ilkinin tadı gibi mi olur demek istiyorum) bence filmler böyle kalmalı. bu kadarla yetinilmeli.

yoksa işin büyüsü kaçar, kötü olur yaw.. film yapıcaksa da lucas abim 20 yıl sona felan yapsın hani uzun bi dönem geçsin.. çoluk çocuklarımızla izliyelim ehehehe 😀

Valla çoluk çocuğa karışınca yavrucaklar da film nedir görmeliler, değil mi ama..? Öte yandan 6 bölümü de izlemiş, 14 yaşında bir kardeşe sahip olmak bir gurur kaynağıdır benim için! Bir de metal dinletebilsek... 😆

Neyse, şey, ee ben esas ne diyecektim? Hah, Luke Skywalker efsanesinin yanına pek bir şey yaklaşamaz, Jerec Kyle'ın annesiyse başka da...

Ya ufak bir ayrıntı ama neden "İmparatorluk Yeniden Saldırıyor" değil de "imparator"?
Ep:5- The empire strikes back'i niye böyle embesil gibi "imparator" yazıyorlar heryerde?Bence film adı için estetik açıdan "imparatorluk yeniden saldırıyor" çok daha iyi.Çoğumuzun seride en sevdiği film ama adı Türkçe ye niye böyle b*ktan çevrilmiş ki?

e ona bile razı olmak lazım abi.. ne isimleri ne diye çeviriyolar hepimiz biliyoruz.. 🙂 zaten star wars seven adam naapsın nerde ne çevrilmiş, ilgisi olmayan biri "aaa imparator dio girelimmi filme?" demez heralde 😀 bu böyle geldi böyle gidecek. belki de "imparatorluk yeniden saldırıyo" çok uzun abi, biz "imparator" yazalım demişlerdir 😀

Geri