ilahi nienturi
yarıldım bu espriye 🙂
yarıldım bu espriye 🙂
CorvusTheHeretic demiş ki:bence yenı bısı cekerlerse kyle sız zaten olmaz ama , mara jade ,jacen,jaina ,nom anor vs gibi karakterlerde olmalı kitaptan yuuzhan vonglar sithleride jedilarıda dağıtırken cidden manak olur
perpetual_desolation demiş ki:jedilerin ortadan kalkması mı... o hooooo.. abi naaptınız. daha luke'un çocukları olacak, leia'nın çocukları olucak. bunların hepsi jedi olucak. naaptın kennycim !
+1JediMaster demiş ki:Katarn,Korr,Mara Jade hatta Jan Ors..Yeni üçleme için karakter var.Olmasa da yaratılır zaten.Önemli olan konu.İyi bir konu için esaslı bir sith lordu muhakkak.Ama böyle olursa da Star Wars kendini tekrarlamış olur,eski üçlemelerden öteye gidemez.Çok iyi bir konu olmalı ki,yeni üçleme para için yapıldı demeyelim.Orijinal,farklı,eski üçlemeleri sömürmeyen ve onlara benzemeyen ve güzel bir konu bulmak lazım-ki bu da çok çok zor.
perpetual_desolation demiş ki:güzel bişeler çıkarabilir lakin çok da inanılmaz farklı bişe çıkaramaz çünkü star wars'ta kurallar var bunları aşmaya izni yokki amcamın.. ama gene de güzel hikaye yapar kesinlikle (misal sizin dediginiz Valley of the Jedi'ın göbeğinden beslenmesi amcamın felan hakikatten hoş olur sinemada)
perpetual_desolation demiş ki:tabe film çıkarmaya yeter fakat kyle'ın yada jerec'in hikayeleri bi anakin efsanesi kadar inanılmaz olabilir mi? (tabe olabilir de ilkinin tadı gibi mi olur demek istiyorum) bence filmler böyle kalmalı. bu kadarla yetinilmeli.
yoksa işin büyüsü kaçar, kötü olur yaw.. film yapıcaksa da lucas abim 20 yıl sona felan yapsın hani uzun bi dönem geçsin.. çoluk çocuklarımızla izliyelim ehehehe 😀
Kount demiş ki:Neyse, şey, ee ben esas ne diyecektim? Hah, Luke Skywalker efsanesinin yanına pek bir şey yaklaşamaz, Jerec Kyle'ın annesiyse başka da...