erkantheend demiş ki:Gerçek edebiyatın ne olduğunu bilmediğim günlerimde en sevdiğim yazardı.Sonra sevgi saygıya döndü.Ve en sonunda yaptığı açıklamalardan sonra saygı ökeye döndü.Peki neydi açıklamaları? Bu aç gözlü doymak bilmeyen adam; (kazandığı paralar az gelmiş olmasından dolayı sanırım) isteyenlere para karşılığı karakterlerin isimlerini seçme hakkı, yine para karşılığı kitabında kimin öleceğine karar verme hakkı,tabi ki yine para karşılığı isteyenlere seneryonun bir kısmını yazma hakkı... tanımıştır.
İşte artık ne mal olduğunu biliyorum ve aldığım 5 orjinal kitabı için kendime lanet ediyorum.Acaba bu kazanacağı paralara ne kadar ihtiyacı vardı?
erkantheend demiş ki:Gerçek edebiyatın ne olduğunu bilmediğim günlerimde en sevdiğim yazardı.Sonra sevgi saygıya döndü.Ve en sonunda yaptığı açıklamalardan sonra saygı ökeye döndü.Peki neydi açıklamaları? Bu aç gözlü doymak bilmeyen adam; (kazandığı paralar az gelmiş olmasından dolayı sanırım) isteyenlere para karşılığı karakterlerin isimlerini seçme hakkı, yine para karşılığı kitabında kimin öleceğine karar verme hakkı,tabi ki yine para karşılığı isteyenlere seneryonun bir kısmını yazma hakkı... tanımıştır.
İşte artık ne mal olduğunu biliyorum ve aldığım 5 orjinal kitabı için kendime lanet ediyorum.Acaba bu kazanacağı paralara ne kadar ihtiyacı vardı?
bu kısım şeye benzedi: sanat sanat için midir yoksa sanat toplum için mi? yani bana kalırsa "gercek edebiyat, edebiyat görünümlü" olayına girersen buna girmis olursunerkantheend demiş ki:Gerçek edebiyatın ne olduğunu bilmediğim günlerimde en sevdiğim yazardı.
HornyDevil demiş ki:CorvusTheHeretic demiş ki:evet en sonunda cidden çok iyi bir stephen king uyarlaması film izledim ben bile hala inanamıyorum (şu ana kadar izlediklerimin en başarılısı vasat sayılırdı anca hatta sonuna kadar dayanabildiğim bir tek hayvan mezarlığı geliyor aklıma)neyse adı the shining 1980 yapımı kesinlikle bir şahaser aynı zamanda slipknot ın spit it out klibininde kitap ve filmden araklandığını anlamış bulundum filmi izleyince
Kitabın türkçeye çevrilmiş hali 'Medyum' gerçekten benim başyapıtlarım arasında..ama o film iki yönetmene çektirildi bildiğim kadarı ile..ilk olarak ünlü bir yönetmendi ama ismini hatırlamıyorum..çekilen filmi S.T. beğenmemiş konu dışına cıkılmış deniyor izleyemedim ben..ikinci filmide pek tutulmamış sanırım..Kitabı bitirdiğimde mükemmel senaryo demiştim..filme çekilse ne güzel olur diye..