Ben uşak nasıl ege bölgesinde derken kütahya da egeymiş. Bana göre manisa bile iç anadolu.Bu sefer Kütahya'dan saldırdı.
Ben uşak nasıl ege bölgesinde derken kütahya da egeymiş. Bana göre manisa bile iç anadolu.Bu sefer Kütahya'dan saldırdı.
Birşey soracağım.Net fake. Hem de en kötüsünden. Köprünün konumu bile direkt göze batıyor zaten.
//
İlan sahibi açıklamada belirtmiş.
Seri numara gitar kontrolünde en son bakılacak şeylerden biri. İnternette bir sürü orj fender fotoları var. Al birisinin numarasını yapıştır gitara. Zaten seri numaranın puntosu bile ben sahteyim diye bağırıyor. Klavye yapıştırma, truss rod girişi çıplak.Birşey soracağım.
Seri numarasını da kopyalama yada çakma yapma durumu var mı ?
Hayır seri numarasını kontrol ettiğimde 2009 veya 2010 dan önce Corona Abd de üretimi çıkıyor.
Evet yazmış dalgınlığıma geldi. İlanı kaldırıyorum, teşekkürler uyardığınız için.Replika olduğunu yazmış zaten. Sadece manyetikler Gibson dediğine göre.
Şüpheli değil bu ilan, strafor kutudan belli yarasa diyarından geldiği.GİBSON SG CAZZ İlan No: 953978048
GİBSON SG CAZZ - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 953978048
Manyetikler çok net sahte. Heyecanlanacak bir şey yok.İlanda gitar toplama olduğu belirtilmiş ancak manyetikler sahte olabilir mi ?
Eğer sahte değilse sırf manyetik için alınıp başka gitara takılabilir sanırım. Çok ucuza koymuş
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Manyetikler 'ben sahteyim' diye bağırmaktaİlanda gitar toplama olduğu belirtilmiş ancak manyetikler sahte olabilir mi ?
Eğer sahte değilse sırf manyetik için alınıp başka gitara takılabilir sanırım. Çok ucuza koymuş
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
o gövde eski hindu üretim jackson js 32 v kasa gövdesi olabilir aliexpress de olabilir macera arayan varsa gidip sapı gövdeden ayırıp cebine baksın. kasanın şekli gerçek jackson gibi duruyor.
İlanı hemen kaldırdığına göre forumu takip eden bir kardeşimiz herhalde..Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Marshall JVM 410H mit Captain "Volle Hütte" Mod. - captain-guitar-lounge.com
Zustand: Gut Gewicht: 23 kg Versandklasse: Klasse 3 - bis 31,5kg Fußschalter: original Differenzbesteuert nach §25 UStGcaptain-guitar-lounge.com