Çok da abartmaya gerek yok. Headstock wings, seri numarası ve lazy cut a bakmak yeterli
lazy cut ne?
Çok da abartmaya gerek yok. Headstock wings, seri numarası ve lazy cut a bakmak yeterli
Ben de dün merak edip ona baktım,gitarla ilgili bir şey göremedim.Şimdi de headstock wings denen şeye baktım,o da les paul’larda kafanın yanlarına ve üstüne yapılan bir eklentiymiş galibalazy cut ne?
lazy cut ne?
Ben de dün merak edip ona baktım,gitarla ilgili bir şey göremedim.Şimdi de headstock wings denen şeye baktım,o da les paul’larda kafanın yanlarına ve üstüne yapılan bir eklentiymiş galiba
Cutawayin orijinaline göre daha sarkmış gibi görünmesinden bahsediyorum.Evet, "headstock wings"i Gibson'un headstock yanlarina yapistirdigi agac eklentiler olarak biliyordum da "lazy cut" diye birsey daha once hic duymamistim...
Var tabi dostum. Burada bu sahte şu gerçek diyenler telepati yapmıyorlar gitarlarla 🙂sahte gitar anlamak için belli yöntemler varmış 🙂
How To Spot A Fake Epiphone Les Paul - Killer Guitar Rigs
Most people will tell you only Gibsons get faked, but that fiction is exactly why it's so easy to sell fake Epiphones!killerguitarrigs.com
Cümleyi eskik yazmışım. Sahte gitarları anlama yöntemlerinin listesi varmış gibi bir şey olacaktıVar tabi dostum. Burada bu sahte şu gerçek diyenler telepati yapmıyorlar gitarlarla 🙂
Ben; Giresun’dayım, ciddi alıcıyım yarın gitarı deneyebilir miyim diye mesaj attım. Beni engelledi 🙂5500'e Fender American Deluxe Strat. Gerçek olamayacak kadar güzel...
Ben gitardan anlamıyorum abimin gitarı tekniği. Değişik şehirlerden ilan açma durumları. Masum köylü...
Starcaster Squir Bullet serisi bi model hocam.kelepir
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
hiç bilgim yoktu valla googlea da bakmadım 🙂)Starcaster Squir Bullet serisi bi model hocam.
bu adam sanırım kıbrıs şehitlerde halkbankın orada çalıyor. yani gitar aynı ama eleman aynı mı bilemedim.152685 eklentisini görüntüleşeytan diyor bul döv.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Onlaylanırsa dövmeye geliyorum 😆bu adam sanırım kıbrıs şehitlerde halkbankın orada çalıyor. yani gitar aynı ama eleman aynı mı bilemedim.
Orada Euro halen 9TL🙂Sipariş versek ne gönderilecek merak ettim.
Üretim yeri TÜRKİYE olduğundan galiba fiyatı bu kadar ucuz. Her yerde 85K'dan aşağı olmayan fiyat burada 36K.
Fabrikadan halka satış dedikleri bu olsa gerek. Aman dikkat.
153352 eklentisini görüntüle
Sipariş versek ne gönderilecek merak ettim.
Üretim yeri TÜRKİYE olduğundan galiba fiyatı bu kadar ucuz. Her yerde 85K'dan aşağı olmayan fiyat burada 36K.
Fabrikadan halka satış dedikleri bu olsa gerek. Aman dikkat.
153352 eklentisini görüntüle