nasıl dolandırdı detay verebilir misin?
Daha önce aynı gitarla beni dolandırdı. Dikkat edin dolandırıcı, benim davam devam ediyor.
nasıl dolandırdı detay verebilir misin?
Daha önce aynı gitarla beni dolandırdı. Dikkat edin dolandırıcı, benim davam devam ediyor.
Parayı gönderdim gitarı göndermedi. Standart prosedür.nasıl dolandırdı detay verebilir misin?
Trigon müzik. Tüm ilanları damping, kampanya, indirim köşesi vs diye etiketlemişler. Ya batıyorlar yada çıkıyorlar, hayırlısı.OUTLET ÜRÜN...Gibson Les Paul 60's Tribute HP Elektro Gitar İlan No: 989378861
OUTLET ÜRÜN...Gibson Les Paul 60's Tribute HP Elektro Gitar - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 989378861
Gitar outlet değil. 2.el .Eski gitarlarımdan biri
Boya soyulma paterninden tanıdım.
Fiyatı çok iyi buna diyecek bir şey yok. Ancak outlet diye satmak kesinlikle çok yanlış.
Son perde bi acayip, gövde ağacı daha acayip, etiketler, pickguard vs. hiç bahsetmiyorum... 😅Ya sahte ya da tekrar boyanmış, boyanirken de decal vs. baştan ve kötü yapılmış. Bence sahte.
Tamamen sahte,Truss rod girişinin bir Fenderle alakası yok.Gövde ağacı ve aksamlarda Fender değil.Tamamen Çin üretimi çok amatör bir kopya.Fender Standard Telecaster - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 992586230
Fender Standard Telecaster - İkinci El Fender marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
emin değilim ama her yeri bir garip sahte gibi görünüyor.
Uzun zamandır gördüğüm en sahte gitar olabilir. Her parçası, her detayı ofsayt.Tamamen sahte,Truss rod girişinin bir Fenderle alakası yok.Gövde ağacı ve aksamlarda Fender değil.Tamamen Çin üretimi çok amatör bir kopya.
Orjinal ilanda da net biçimde görünüyor.1973 Fender Telecaster USA Standart İlan No: 994357202
1973 Fender Telecaster USA Standart - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 994357202
İlgili ilanın açıklaması çok saçma gelmişti ben de reverb üzerinden muadillerine bakayım dedim. Birebir aynı gitar bulunuyordu.
Fender Telecaster (1970 - 1975) | Reverb
Reverb is a marketplace bringing together a wide-spanning community to buy, sell, and discuss all things music gear.reverb.com
Üstelik sadece 4450 dolar + 150 dolar nakliye. Satıcı arkadaş bu gitarı kendi aldı diyelim. Kaldı ki kendi aldıysa bile ortada 11500 dolara aldım gibi bir yalan mevcut bilginize.
1973 Fender Telecaster USA Standart İlan No: 994357202
1973 Fender Telecaster USA Standart - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 994357202
İlgili ilanın açıklaması çok saçma gelmişti ben de reverb üzerinden muadillerine bakayım dedim. Birebir aynı gitar bulunuyordu.
Fender Telecaster (1970 - 1975) | Reverb
Reverb is a marketplace bringing together a wide-spanning community to buy, sell, and discuss all things music gear.reverb.com
Üstelik sadece 4450 dolar + 150 dolar nakliye. Satıcı arkadaş bu gitarı kendi aldı diyelim. Kaldı ki kendi aldıysa bile ortada 11500 dolara aldım gibi bir yalan mevcut bilginize.
Bence dolandırmak için değil de adamın canı sıkılmış milletle boş sohbete ve kavgaya girmek için böyle bir ilan açmış.Biz buna tokatci ilanı olarak değerlendiriyoruz. Fotolar aynı, gitar halen reverb'de satışta. O yüzden orasını burasını konuşmaya gerek yok, dolandırıcılık amacıyla açılmış ilan. Sikayet ediniz.
Ben de tokatçı ilanı olduğunu düşünüyorum. Zaten yazdım kendisine direkt kaldırdı.Bence dolandırmak için değil de adamın canı sıkılmış milletle boş sohbete ve kavgaya girmek için böyle bir ilan açmış.
Yani gitardan anlamayan adam kalkıp ta 190k vermez
gitardan anlayan biriside kalkıp 190k zaten vermez
İyimser düşünmek istedim 🙂
😇Bence dolandırmak için değil de adamın canı sıkılmış milletle boş sohbete ve kavgaya girmek için böyle bir ilan açmış.
Yani gitardan anlamayan adam kalkıp ta 190k vermez
gitardan anlayan biriside kalkıp 190k zaten vermez
İyimser düşünmek istedim 🙂