Kiranın bana düşen kısmını sx le öderim abi 😀
hehehe 😀 Dore iyi ekmek yedi bu SX den ama ha 😀 çok güzel bir gitar seçmişsin.Köprü ve üst eşit taktın mı tamamdır.Ben bu aralar graphtech tusq alacağım.
Kiranın bana düşen kısmını sx le öderim abi 😀
mydukkandan verdim siparişi 😀 iki tane de tel aldım tamamdır 😀
aman abi sakin 😀 nut aldım, graphtech tusq. Onu da denemeyelim yahu 😀Yapmayın bunu. Değil SX, Ibanez Fender, Gibson bile denenmeden alınmaz. Lütfen.
aman abi sakin 😀 nut aldım, graphtech tusq. Onu da denemeyelim yahu 😀
Noiseless manyetikler fendercilerin pek hazettiği manyetikler değildir bildiğimce, güçsüz, net olmayan, arada kalmış bir manyetik diye okudum hep.Hani ne net,parlak tonlar vermekte, ne de güçlü, tok bir ton vermekte derler hep.Ama denemedim..arkadaşlar benim tele ye fender n3 noiseless sap manyetiği takayım diyorum öneren tecrüben eden var mı acaba?
teşekkürler, tavsiye edebileceğin tele manyetiği varmı peki? bir de merak ediyorum bir eşik dir gidiyor, neden değiştirme ihtiyacı duydunuz üst eşiği?Noiseless manyetikler fendercilerin pek hazettiği manyetikler değildir bildiğimce, güçsüz, net olmayan, arada kalmış bir manyetik diye okudum hep.Hani ne net,parlak tonlar vermekte, ne de güçlü, tok bir ton vermekte derler hep.Ama denemedim..
çok sağol dostum....üst eşik plastik malzeme özellikle boş olarak vurulduğunda tellerin rezonansı uzamıyor daha çabuk sönuyor o yuzden gerçek kemik veya grafit tipi malzemede daha uzun titreşmesine imkan verecektir diye değişim yapıyoruz.Bir ara lindy fralin vardı 2 nci elde muhteşem bir butik manyetiktir uygun rakam yazmıştı biri yanlış hatırlamıyoırsam veya dimarzio twang king ler de fena değil ayrıca standart amerikan tele manyetiği de olabilir dostum
Bu genellemeleri her kim yapmissa tamamen yaniliyor, ayrica net, guclu, parlak vs. gibi sifatlarin kesin bir tanimi yok herkes icin baska sey ifade ediyor. Ama en onemlisi tek bir noiseless manyetik tipi yok alnico alasimlari ile olanlar var samaryum kobalt olanlar var bunlarin kendi icinde bile ciddi karakter farklari var ama iyi kotu anlaminda ayirmak kabil degil, kime gore ve neye gore iyi? Bir suru insan icin noiseless manyetikler, hum ve buzz gibi kaynagi ve muhteviyati belli gurultu kaynaklarindan etkilenmedigi icin tercih sebebidir...A-B testinde bunlari istisnasiz ayiririm diyen de kimse yoktur cunku ayirabilen kimse yoktur...Noiseless manyetikler fendercilerin pek hazettiği manyetikler değildir bildiğimce, güçsüz, net olmayan, arada kalmış bir manyetik diye okudum hep.Hani ne net,parlak tonlar vermekte, ne de güçlü, tok bir ton vermekte derler hep.Ama denemedim..
ben jamup, irig hd ve kulaklık ile kullanıyorum gitarımı, doğal olarak çalma anında bir dip ses oluyor n3 bu sorunu çözer mi ? sx in kendi manyetiğinden de kötü değildir sanırım 🙂Bu genellemeleri her kim yapmissa tamamen yaniliyor, ayrica net, guclu, parlak vs. gibi sifatlarin kesin bir tanimi yok herkes icin baska sey ifade ediyor. Ama en onemlisi tek bir noiseless manyetik tipi yok alnico alasimlari ile olanlar var samaryum kobalt olanlar var bunlarin kendi icinde bile ciddi karakter farklari var ama iyi kotu anlaminda ayirmak kabil degil, kime gore ve neye gore iyi? Bir suru insan icin noiseless manyetikler, hum ve buzz gibi kaynagi ve muhteviyati belli gurultu kaynaklarindan etkilenmedigi icin tercih sebebidir...A-B testinde bunlari istisnasiz ayiririm diyen de kimse yoktur cunku ayirabilen kimse yoktur...
Bu genellemeleri her kim yapmissa tamamen yaniliyor, ayrica net, guclu, parlak vs. gibi sifatlarin kesin bir tanimi yok herkes icin baska sey ifade ediyor. Ama en onemlisi tek bir noiseless manyetik tipi yok alnico alasimlari ile olanlar var samaryum kobalt olanlar var bunlarin kendi icinde bile ciddi karakter farklari var ama iyi kotu anlaminda ayirmak kabil degil, kime gore ve neye gore iyi? Bir suru insan icin noiseless manyetikler, hum ve buzz gibi kaynagi ve muhteviyati belli gurultu kaynaklarindan etkilenmedigi icin tercih sebebidir...A-B testinde bunlari istisnasiz ayiririm diyen de kimse yoktur cunku ayirabilen kimse yoktur...