Anket devam ediyor...
Anket devam ediyor...
SX GGT-1 STB HB les paul model gitarını arıyorum. Gören, bilen var mıdır?
Aşağıdaki gitarları bulup modlamak lazım.
Gitarin arkasi siyah boyalı mi yoksa transparan ağacın damarlarini gosteren bir renk miSelam
Bundan bende var. Köprüsünü ve kulaklarını değiştirdim sırada manyetikler var.
Alette gerçekten biraz tonlamayla acayip tonlar var.
Kasımda sst57 alıp manyetik alacağım diye aralıkta satmıştım.
Buradaki modifikasyonlu Sx'leri görünce yeniden bir tane alacağım galiba 🙂
Hakan abi @hackeiommi hep sen çekiyorsun pimleri 😀
Son olarak manyetik kapakları ve potlarla beraber neck pozisyonuna texas custom takarak bir süre gitarı modlamaya ara verip kullanma kararı aldım🙂47191 eklentisini görüntüle
Blackmore haa vaaaay bi comfortable Numb solosu coveri, ister telefon kaydı ister Stüdyo kaydı olsun dinletmeSen aşkolsun.....bahane istemem vallaaa...Valla benim SST62 SX modlamalarla Blackmore havalarına geldi. Darısı sizlerin başına 😀
Sonucu bildirmezseen, bilesin ki, ensendeyiz, bu işin takipçisiyiz eeeeyy @Zengin Muhendis 🙂
smoke on the Water diyecektim pardon ama ikisini de bekleriz.....
Bi iphone bulup kaydet abi 😀 kanal kayıt 😛Telefon bir acayip yahu. Artık onunla kayıt yapmam, her amfiyi aynı kaydediyor o meret 😀
Bi iphone bulup kaydet abi 😀 kanal kayıt 😛
Ona bi ayar çekicem yakın zamandaSen hele bir kendi SX'inin hesabını eeeey paralel zengin 😀😀
Ona bi ayar çekicem yakın zamanda
Transparan. Kızıla yakın bir şeffaf boya var ağacın bütün detayları görünüyor.Gitarin arkasi siyah boyalı mi yoksa transparan ağacın damarlarini gosteren bir renk mi
Dostum hayırlı olsun kafan o kadar karışmış ve yazında kafayı o kadar karıştırmışsın ki anlamadım ; '' _sen şimdi hangi gitarı aldın?''👎Şuan yoldayım ankaraya sx ile dönüyorum. Tünele gitmişken bir bakayım dedim resmen aldım gitarı. Sx tele sx 62-57 ve american alder olanları denedim. Sadece maple olanları denedim rosewood sevmediğimden. Teleye ölesine baktım teledende anlamam. 57 ve 62 pek sarmadı açıkçası. Ama 2 american alderıda çok sevdim. Garip olan aynı model olmalarına rağmen biri ince sap ince kasa yüksek radiusluydu hatta strata göre yüksek bi radiustu. Diğeri daha kalın kasa daha etli sap daha düşük radiusluydu. Ben kalın olanı aldım tonlar hemen hemen aynıydı ama kalın saplının tonu daha hacimli geldi. Bakmadım ama heralde üretim yılları farklı ondan gitarlar farklıydı aynı model olmasına rağmen.
Strat tonunu kesinlikle aldım açıkçası şaşırdım bu fiyata bu kdr iyi gitar. 57 ve 62 model işçilik çok kötüydü. Ama american ağaç olanlar baya iyiydi. Şu haliyle sqieri tokatlar net! Manyetik takviyesiyle bir meksika strat çıkabilir çünkü ağacı iyi amfili amfisiz baya test ettim. Sustaini fenderden aşağı kalmıyor.
Youtubeda izlediğim tonlar çok kötüydü açıkçası gelmişken deniyim dedim çok iyi çıktı aldım çıktım.
Şuan yoldayım ankaraya sx ile dönüyorum. Tünele gitmişken bir bakayım dedim resmen aldım gitarı. Sx tele sx 62-57 ve american alder olanları denedim. Sadece maple olanları denedim rosewood sevmediğimden. Teleye ölesine baktım teledende anlamam. 57 ve 62 pek sarmadı açıkçası. Ama 2 american alderıda çok sevdim. Garip olan aynı model olmalarına rağmen biri ince sap ince kasa yüksek radiusluydu hatta strata göre yüksek bi radiustu. Diğeri daha kalın kasa daha etli sap daha düşük radiusluydu. Ben kalın olanı aldım tonlar hemen hemen aynıydı ama kalın saplının tonu daha hacimli geldi. Bakmadım ama heralde üretim yılları farklı ondan gitarlar farklıydı aynı model olmasına rağmen.
Strat tonunu kesinlikle aldım açıkçası şaşırdım bu fiyata bu kdr iyi gitar. 57 ve 62 model işçilik çok kötüydü. Ama american ağaç olanlar baya iyiydi. Şu haliyle sqieri tokatlar net! Manyetik takviyesiyle bir meksika strat çıkabilir çünkü ağacı iyi amfili amfisiz baya test ettim. Sustaini fenderden aşağı kalmıyor.
Youtubeda izlediğim tonlar çok kötüydü açıkçası gelmişken deniyim dedim çok iyi çıktı aldım çıktım.