Arkadaşlar elektronik aksama, potanslara , switch ve kablolara modlamak için bulaşmaya değer mi? Yapan var mı acaba?
1-Fender Meksika standartın köprüleri direk uyuyor.
2-Solo Music'ten Wilkinson set aldım. Cuk oturdu. Herhangi bir delme işlemi gerekmedi. Akort problemini ciddi anlamda giderdi (Üst eşiği de değiştirmemin etkisi olmuştur.)
3-Bunu bilmiyorum.
Köprüyü solomusic'ten almadım hocam. Burguları solomusic'ten aldım. Aldığım köprü aynen bu linkteki :Hocam,
Solomusicten hangi kopruyu tercih ettiniz.
Link atabilirmisiniz
Köprüyü solomusic'ten almadım hocam. Burguları solomusic'ten aldım. Aldığım köprü aynen bu linkteki :
Genuine Fender Mexican Standard Strat Tremolo Bridge With High Mass Bl – Ant Hill Music
Çok teşekkürler. Blok kalın olması sustein baya bir artırmıştır.
Kargolar dahil size gelişi ne kadar tuttu.
Naçizane görüşüm, ton sanki daha bir genizdenmiş gibi geliyordu üst eşiği değiştirmeden önce. Değiştirdikten sonra daha bir parlak gelmeye başladı.üst eşik değişince nasıl bir etki oldu?
arkadaşlar facebookta sx gitarların bazılarının sapının kendiliğinden yamulduğunu söylüyorlardı.. gitar öneren kişiye diyorlardı .. yaş ağaç kullanıyorlarmış
üst eşik değişince nasıl bir etki oldu?
Selamlar,
Ben de SX SST62'ime ufak bir mod daha yapmıştım. Çıkma bulduğumuz bir Squier köprü, blok ve saddle'lar ile değişiklik yaptım. Blok aynı kalite olsa da bir daha hacimli. Ayrıca benim SX'teki orjinal blokta 5 yay takmaya olanak sağlayan deliklerden yeteri kadar yoktu. O yüzden yaylar çok dengeli tutmuyordu bloğu. Şimdiki blokta standart delikler var. 5 yay çok daha stabil duruyor. String tree'lerden D-G tellerini tutanı komple çıkardım. Ayrıca skalasından mıdır bilemedim Elixir 11'ler çok yoruyordu bu gitarda. 10'luklara geçiş yaptım. Bir iki tık daha güzel bir gitar oldu bence. Fırsat olursa öncelik burguları değiştirmekte tabiki, halen çok memnun değilim. Ufak boşlukları var. En son bu halde yeni bir şey kaydedeyim dedim. Ton bana daha toplu geldi, o pis pis kulağa batan cazgırlık gitti sanki.