G
Gizemsc
Merhaba arkadaşlar. Sx SD1-CE-VS Cutaway almayı düşünüyorum. Doremusic'te 150$. Aranızda bu modeli kullanan var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba
Sx alder strat için pickguard siparişi vereceğim. Fender standartların uyuyor mu acaba ? Ya da sipariş verip memnun kaldıgınız bir tavsiyede alabilirim. teşekkürler..
Amerikan olanlar ile birebir uyan hangi model var abi ? Şöyle fiyat performans ürünü ucuz yollu. 🙂Alacağın bu tür parçaları Meksika Fenderler için olanlardan al. SX'lerin ölçüleri Meksika Fenderler ile aynı. Amerikanlarla arada farklar var.
Amerikan olanlar ile birebir uyan hangi model var abi ?
Konu sx'de farklı bi öneri varsa oda olur. 🙂Yok. Tüm SX'ler Meksika ölçülerinde maalesef 🙂
Konu sx'de farklı bi öneri varsa oda olur. 🙂
Ayrıca bu sx (ya da squier) hangisini önerirsin?
Hangisi ?Fiyat performans olarak SX. Hatta bulursan ikinci el Amerikan Ash veya Alder. Squerlar pahalıları hariç f/p olayında genelde SX'in çok gerisindeler.
Görünüm Ash/Alder kırması olmuş gibi. 🙂Herkese selamlar. Sx alder gitarımı satıyorum ilgilenenler bana ulaşabilirler. Herkese sevgiler ve saygılar.. 🙂
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...modifiyeli-amerikan-alder-sx-232230209/detay/