Biraz öyle oldu aynen 🙂Görünüm Ash/Alder kırması olmuş gibi. 🙂
Biraz öyle oldu aynen 🙂Görünüm Ash/Alder kırması olmuş gibi. 🙂
Herkese selamlar. Sx alder gitarımı satıyorum ilgilenenler bana ulaşabilirler. Herkese sevgiler ve saygılar.. 🙂
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...modifiyeli-amerikan-alder-sx-232230209/detay/
Hahahaahahahah aşk olsun abi ya 😀 😀Tospağa kabuğunu almışsın, yay almışsın da, Meksika kol almayı nasıl unuttun o bloğa? Pintiliğin yüzünden artık ocak dışısın 🙂
Çok fena gazım var dişbudak strat alıp 70's strat yapmaya parçaları buldum schaller burgular 70'ler tip,mex köprü ve blok,pearloid pickguard.
Kendin almıyorsun başkalarına aldırıyorsun ayıp değil mi Hakan abi?Hem pu en üst model dişbudak sen pisssss fakirrr sst almış gidip azdamı ego olmaz insanda?
Edit:Greco'yu satsana Hakan abi
Siyah yapmadığını söyle ne olur abi?
Siyah LP'den nefret ederim görünce headstocklarını kırasım gelir :devil:😀
Abi bi konuşalım fiyat konusunda :happy: Ya da çok temiz CR Custom var 🙄🙄 😀Black Beauty fantezim vardı ama bunun üzerinde uygulamayacağım. Sadece gövdenin arka, alt ve üst kısmlarını klasik Gibsonlar'daki gibi koyu vişne yapıp, cilayı yenileyeceğim o kadar. Gövde ön ve klavyede renge dokunmayacağım 🙂
Abi bi konuşalım fiyat konusunda :happy: Ya da çok temiz CR Custom var 🙄🙄 😀
Bu da bana John Frusciante ve @hackeiommi 'nin bir olup aldırdıkları bebek SX 😀 Daha modifiyenin M'sine uğramadı, o işlere girdikten sonra son halini de koymak isterim hadi hayırlısı 🙂
Sx sky a terfi ettim. Fender tipi headstock ilk uretimlerden. Satan abim zamaninda ciddi bir tutar odedigini dile getirdi. Yeni bastan modifiyeye devam, Srv tipi gold fender mex saddle alinirr, tabi varsa piyasada 😢
Güle güle kullan. Saddlelarda bir sorun yoksa -bana öyle göründü- sustain bloğunu kontrol et, değişmemişse de bir nut al derim. Onlar çok daha mühim.