Arkadaşlar daha önce bu konu altında resimlerini paylaştığım relic sx stratocaster gitarımı nakit ihtiyacından uygun fiyata satıyorum ilgilenenler
Satılık - Relic Sx Stratocaster linkten bakabilir.
Profiline mesaj bırakan kişi ile görüştün mü?
Arkadaşlar daha önce bu konu altında resimlerini paylaştığım relic sx stratocaster gitarımı nakit ihtiyacından uygun fiyata satıyorum ilgilenenler
Satılık - Relic Sx Stratocaster linkten bakabilir.
Valla abi arkadaş mesaj atmış ben gördüm geri dönüş yaptım fakat sonra bir cevap gelmedi siz tanıyorsanız iletin isterseniz bi ara sanırım forumda ö.m lerle ilgili bir sorun oldu.Profiline mesaj bırakan kişi ile görüştün mü?
Valla abi arkadaş mesaj atmış ben gördüm geri dönüş yaptım fakat sonra bir cevap gelmedi siz tanıyorsanız iletin isterseniz bi ara sanırım forumda ö.m lerle ilgili bir sorun oldu.
gitar:sx srv stratocater (eski seri)
ampli: hughes&kettner blue edition 60r
acık olan efektler: comp(%40 sustain, %90 attack) ve ms pozitron ts9 klonu( %60 tone, %50 drive)
eyvallah 🙂Bu tonlarla pek işim olmaz ama benim bile alasım geldi sahneniz de süpermiş tebrikler...
sx sst alder'in stock tel kalınlığını hatırlayan var mıdır?
teşekkür ederim, truss rod headstock'ta olsa sıkıntı olmayacak da 🙂SX'ler genelde 0.9 ile geliyor hocam.
Hocam bizimkiler kendi fatfingerini yapmış. Fatih usta sağ olsun. Bilginize....Yabancı ülkelerde kullanan bir çok müzisyen gördüm, tona etkisi hakkında pek fazla bilgim yok ama bahsedilen aparat şu şekilde
Fender Fatfinger Guitar Sustain Enhancer
sayfanın biraz üst kısımlarına bakarsan bir tane fotoğraf çekmiştim. büyük ihtimalle aynısıdır.Selamlar,
Biradere dün Sx'in alder telecaster modelini alarak onu da bizim Sx familyasına kattık 🙂 Yalnız bu gitarda sap ayarı nasıl yapılıyor ? Sonradan fark ettim ki truss rod deliği filan yok. Sapın içinde mı var o? Sapı filan mı sökmek gerekiyor ayar yapmak için ?
sayfanın biraz üst kısımlarına bakarsan bir tane fotoğraf çekmiştim. büyük ihtimalle aynısıdır.