İbaneze para yetiyor da ibz10 amfi alırsamKardeşim yaza kadar almayacakmışsın. Kim öle kim kala, hangi başlığa baksam seni görüyorum. Elli tane gitar var, ibanez paran yetmiyor ve superstrat istiyorsan git washburn rx10 falan bak. Yazın sorarsın ne alacağını.
Washburn rx10 + washburn amfi nasıldırKardeşim yaza kadar almayacakmışsın. Kim öle kim kala, hangi başlığa baksam seni görüyorum. Elli tane gitar var, ibanez paran yetmiyor ve superstrat istiyorsan git washburn rx10 falan bak. Yazın sorarsın ne alacağını.
İbanez ler geliyor gözüme güzel, ibanez ve vox amplug alıcam sanırım 300tl bir para kalıcak seneyede güzel bir amfi alırız birikinceİlk başta paranı gitara yatır. Bir de gözüne ne güzel geliyorsa onu al. Bu işin tek çözümü bu. 350 liralık gitardan hiçbir sound alamazsın
Acele etme az daha para biriktir.Amfi dahil 1100, kafama şöyle bir şey yattı, 350tlye kemp diye ucuz bir gitar alsam, amfiye yatırım yapıp line 6 alsam nasıl olur
Saddle oynamak genelde işe yaramaz en azından benimkinde yaramadı. Trussroddan halletmeye çalışıntel yüksekliği ile alakalı bilgi verir misiniz saddle ile oynamam entonasyon ayarını bozar mı ya da kendim yapabilir miyim sx stratım var ve teller uzak
Bozarsa ayarlarsın, saddle'lar yükseklik ayarı ve entonasyon için var.tel yüksekliği ile alakalı bilgi verir misiniz saddle ile oynamam entonasyon ayarını bozar mı ya da kendim yapabilir miyim sx stratım var ve teller uzak
yok saddle ile de oynamadım cünkü amatörüm pek bilgim yok şehirde luthier de bilmiyorum ayrıyeten sıkıntılı donem oldugu icin dışarı çıkıp da araştıramıyorum:d suan idare ediyorumBozarsa ayarlarsın, saddle'lar yükseklik ayarı ve entonasyon için var.
Umarım tel yüksekliğini ayarlamak için truss rod'la oynamak gibi bir hataya düşmedin. Potansiyometrelerle oynamak ile aynı oranda tel yüksekliğini değiştirirsin ama potansiyometreler daha risksiz.
Arkadaşlar merhaba.Sx'in Maple ve Ash strat modellerinin temel farkı nedir? Yaklaşık 400 TL oynuyor aralarında.Gövde ve klavyesinde kullanılan ağacın farklılığından kaynaklı mı bu sadece? Yoksa manyetik ve diğer aksamları da mı farklı? Resmi sitesinden baktım da pek anlayamadım.Maple olanı fiyatı bakımından daha cazip geldi bana forumlarda da Ash'e oranla daha çok övülmüş.Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Klavye farkı konusunda yanılıyorsunuz. Şöyle bırakayım;Hocam sx sst serisinden bi gitar düşünüyorum. Malumunuz 57 62 farkı klavye ve ben deneyerek seçeceğim. Yanında da blackstar id core 10 v2 düşünüyorum. Bu gitarlara Alnico V manyetikleri takacağımi, sizce hoş olur mu yoksa gereksiz masraf mı çıkarırım kendime. Bazısı o gitarların stok manyetikleri daha iyi diyor. Bu şekilde bi modifikasyon yapsam gitar sx ash strat seviyesine çıkar mı? Aralarında yine fark olacaksa amfi almayıp sx ash strat almak daha iyi olur gibi.