Ok fiyatina baksinlar olmadi napalim artik.Ya fatura beyan edeceksin, ya da netten fiyatını araştırıyorlar.
Ok fiyatina baksinlar olmadi napalim artik.Ya fatura beyan edeceksin, ya da netten fiyatını araştırıyorlar.
Fatura olmayacak maalesef. Ya vermemezlik etmesinler de 🙂 Ama gitmem farz olacak gibi kapıda ödeme olmayacak gibi bu durumda.Fatura varsa ona göre vergi kesip ödeyeceğin miktarı sisteme de girerler. Hani "hazır olun, haracımızı almaya geliyoruz" der gibi 🙂
Fatura olmayacak maalesef. Ya vermemezlik etmesinler de 🙂 Ama gitmem farz olacak gibi kapıda ödeme olmayacak gibi bu durumda.
Bundan seneler önce gümrük olayını tecrübe etmiştim ondan hiç gitmek istemiyorum bir daha...Yeni mekan için güzergah ve aktarmaları çalış derim tedbiren. Gidersen de bu işlerin niye yavaş ve karman çorman yürüdüğünü, yurtdışından dört günde gelen kargonun, oradan kapıya niye üç haftada geldiğini net anlayacaksın 🙂
Bundan seneler önce gümrük olayını tecrübe etmiştim ondan hiç gitmek istemiyorum bir daha...
%18 vergi verdim 10 günde geldi.. Log in — Instagram
Hocam kargo takip bilgileri ekranın görüntüsünü alıp guinness'e mail at , kesin derece alırsın 🙂Arkadadlar bu haftaki olaydan sonra ptt yi kalkip alkislayasim geldi. Thomandan 5 martta verdigim siparis 11 martta turkiyeye girdi ve girdigi gun gumruklendi ve adresime gonderildi 13unxe yani bugun elime ulasti sanirim en hizli thoman alisverisini gerceklestirdim 🙂
Bir burgu setine 30 euro çok para 🙂 Banzai'de olanları ordan almak daha mantıklı. Orda 7 euro kargo.