Bilmediğim konuda yanlış yönlendirmek istemem hocam 🙂Teşekkürler cevap için. Peki 3 ürün aldım diyelim. Birisi amfi ve ötv olayı var. Bunun vergisi sadece bunun üstünden olur değil mi?
Bilmediğim konuda yanlış yönlendirmek istemem hocam 🙂Teşekkürler cevap için. Peki 3 ürün aldım diyelim. Birisi amfi ve ötv olayı var. Bunun vergisi sadece bunun üstünden olur değil mi?
Gitarda bildiğim kadarıyla ÖTV yok, sadece KDV alınıyor.Merhaba, Thomann üzerinden gitar alan var mı arkadaşlar? KDV, ÖTV gibi vergiler gitar için nasıl işliyor? Almak mantıklı mı?
Yok yav ondan değil, daha ucuza gelebilir diye Thomann'dan almayı düşündüm ama görünüşe göre imkansız.Al TR’den, adam gibi distribütör var. Bulunmaz birşey olsa neyse de, Katana yav.
Kapıda vergisini ödeyeceksinThomann dan harley benton şipariş edersem 212 26 kg 238€ ben kapıda mı vergisini ödeyeceğim iştanbula gitmem mi gerekecek
Yeni yönetmeliğe göre bayağı bir arttı vergi olayları hocam. Yurtdışından alışverişin esprisi kalmadı.Bende thomann dan harley benton 212 kabin şipariş vermek iştiyorum 238 € 26 kg filan sizce sıkıntı olur mu yada 2 vergi mi çıkar
eşekkür ederim bilgilerin için askıya alıyorum sayende yanılmaktan iyidir👌🎸Yeni yönetmeliğe göre bayağı bir arttı vergi olayları hocam. Yurtdışından alışverişin esprisi kalmadı.
Ayrıca ithal edilecek malın G.T.İ.P koduna da bakmak gerekli, ben küçük bir inceleme yaptım. 8518 bandına giriyor, Loudspeakers vb şeyler.
(238 EUR + G.V) Eğer ATR ve Menşeii Şahadetnamesi yoksa
Varsa sadece KDV + ÖTV (Eğer TRT vergisi girerse işin içine, adamlar bu alıcı diyip TRT bandrolü sokabilirler ekstradan)
Ancak Thomann'ın Menşeii Şahadetnamesi göndereceğini sanmıyorum. Üreticinin göndermesi gerek onu çünkü.
Bunlara istinaden bir customer care ile yazış bir de tanıdık bir gümrük müşaviri varsa onla konuş ona göre karar ver derim.
En güzeli bir yolunu bulup gidip almak, ya da bir tanıdığının vasıtasıyla yolcu beraberinde getirtmek. Başka bir ucuz yolu kalmadı maalesef...T
eşekkür ederim bilgilerin için askıya alıyorum sayende yanılmaktan iyidir👌🎸