Bazı şarkılarda öylece kalakalırsınız. Bazıları da yol hikayelerini çağrıştırır. Mesela Tracey Chapman'ı hep İzmir-Ayvalık yolunda dinlediğimden ne zaman bir şarkısına denk gelsem, arabada hayal ederim kendimi, yollar aşar iken. Bilmem adını duydunuz mu?.. Albümü gelene kadar duymamıştım ben. Ama şarkılarında yine yollara düştüm. Tolga Burkay. 340 m/sn adını verdiği albümü Müzik Mahsûlleri Ofisi'nden çıkarmış. Öyle piyasadakilere benzemiyor. Başka bir şey. Kimse olmamış, kendi şarkılarını söylemiş. Söz ve müziklerin hepsi kendisine ait. Keşke sayıları çoğalsa dediğimiz bir albüm, umalım ki devamı gelsin.
Ebru Drew / Vatan 05/06/2005
Gençler 'Müzik Mahsulleri Ofisi' adında bir firma kurmuşlar. Ne Unkapanı'ndaki tüccar yapımcılara, ne çok uluslu yapım firmalarına artık minnet etmiyorlar. Kendi müziklerini, kendi firmalarında albüm yapıyorlar. Ve kendileri dağıtıyor. Tolga Burkay'ın '340 m/sn' ve 'Zardanadam'ı severek-dinlerken bunları da bilin istedim.
Aykut Işıklar / Tercüman
Yepyeni bir şirket olan "Müzik Mahsulleri Ofisi" imzalı Zardanadam'ın "Dibini Gör" ve Tolga Burkay'ın "340m/sn" albümlerini önümüzdeki günlerde sık sık duymaya başlayacağız gibi.
Bora Meriç / Gecce
Bu şirketin ismi ilk günden dikkatimizi çekti. Bu ismi bulan arkadaşları tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Bu şirketten çıkan ilk iki mahsul Tolga Burkay'ın 340m/sn ve Zardanadam'ın Dibini Gör albümleri oldu. Uzun yıllardır rock müzik piyasasında bulunan bu arkadaşların bu albümleri daha önceki çalışmalarına oranla daha fazla yankı buldu. . Her iki albümünde kayıtları çok güzel olmuş. Repertuarları çok başarılı, özellikle arabada uzun yola çıkarken mutlaka keyifle dinlenen bir tarz. Canlı performanslarını da en kısa zamanda duymak güzel olacaktır.
Müzik Gazetesi /
www.muzikgazetesi.com
Tolga Burkay / 340 m/sn ( 4 Yıldız )
340 M/SN iyi çalınmış ve iyi kaydedilmiş bir albüm, Burkay şarkılarında, hayatın değişik enstantanelerinin fotoğraflarını çekmeyi ve bunu hikaye ederek dinleyiciyle paylaşmayı seviyor. İçinde hit şarkı barındırmayan, dinledikçe sevilecek türden, düzgün bir Rock albümü.
Kutlu Özmakinacı / HÜRRİYET