Yüzüne söylemek istediklerimi buradan söylesem ayıp olurmu acep? Olur! Neyse ben söyleyim gene;
Kaçak Atlar'ın orijinal yorumundaki kız vokalini sevmedim, senkron yok, uyum yok, çok cırtlak geldi. Belki de o yüzden cd'nin sonundaki versiyon daha iyi geldi. ZZ Top tadında olmuş, keyifli... Ha bu arada gerçekten kimin fikriydi parçanın sonunda ton dışı bağırmak!? Bende çok güldüm 😉
Klipte (Penceremde Deniz Vardı) çok hareket ettiğini düşünüyorum, daha sakin oynasaydın daha iyi olurdu sanki. Ama etrafımdaki bir çok insan seviyor o ayrı. Demek ki lavukluk bende...
Beyaz Siyah gibi bir şarkıyı beğenmeyen varsa "Var Ya" ve "Yok Ya" isimli nadide eserleri üç kez yemeklerden sonra alabilirler. Midelerine iyi gelecektir.
Emrah Aydoğdu bey iyi iş çıkarmış ayrıca, kendisini tebrik eder ellerinden öperim. Genel anlamda gerçekten "iyi" iş ve fakat yeterince ses getirmediğini düşünmekteyim. Umarım hakettiği yeri bulur, değeri çabuk anlaşılır. Bu arada son üç ayda 200 rock albümü çıktığı söylentisi doğruysa aslında yeterince ses getirdiği varsayılabilir. Nedir abi 200 albüm? Kim çıkardı bu kadar albümü?
Neyse kolay gele, saygılar...