Üzülerek yaklaşımın devam ettiğini görüyorum..."Bu şekilde kendisini Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının üzerinde gören, bilgi sahibi olmadan fikir vermeye çalışan, karakterini sevmediğim insanların çoğunlukta bulunduğu bir toplulukta bulunmak istemiyorum." gibi bir görüşe sahip birinin, dün attığı attığı nitelikteki mesaj ardından, ikinci defa benzer nitelikte bir mesaj atıyorsa, gittiği toplulukta, o bahsettiği sevmediği kişilerilen sayısını arttırmaktan öteye geçemeyeceğini düşünüyorum...
Hoşçakalın demekten başka çare kalmıyor sanırım...
Not: Sayın Tugberkozdemir (ve benzer taleplerle karşılaşan diğer forum üyeleri), sayın Funkyou'nun son mesajından sonra "bu forumda beş para etmez adamlarsınız, ben haklıyım, al işte ispatı (ki haklı olsa bile), gidiyorum, diğer forum alice harikalar diyarında gibi, huriler var" vb. nitelikteki, kimseye birşey katmayan, hakaret ve nefret dolu mesajlarını post etmemizi rica ediyorum...Sayın Funkyou'nun forumdan ayrılma kararına saygı duyuyorum, onun da bizlerin böyle niteliksiz mesajlar okumak istememe kararımıza saygı duymasını bekliyorum...
Sevgiler ve saygılar...
Hoşçakalın demekten başka çare kalmıyor sanırım...
Not: Sayın Tugberkozdemir (ve benzer taleplerle karşılaşan diğer forum üyeleri), sayın Funkyou'nun son mesajından sonra "bu forumda beş para etmez adamlarsınız, ben haklıyım, al işte ispatı (ki haklı olsa bile), gidiyorum, diğer forum alice harikalar diyarında gibi, huriler var" vb. nitelikteki, kimseye birşey katmayan, hakaret ve nefret dolu mesajlarını post etmemizi rica ediyorum...Sayın Funkyou'nun forumdan ayrılma kararına saygı duyuyorum, onun da bizlerin böyle niteliksiz mesajlar okumak istememe kararımıza saygı duymasını bekliyorum...
Sevgiler ve saygılar...