LTD Elite serisinin sonradan ESP E-II'ye dönüştüğüne dair anlattığı hikaye doğru mu arkadaşın ?
ESP std. serisi E-II oluyor aslında. Aşağıdaki linkte açıklama mevcut.
LTD Elite serisinin sonradan ESP E-II'ye dönüştüğüne dair anlattığı hikaye doğru mu arkadaşın ?
****** ocuguyalan söylüyor o zaman, ilanı şikayet ettim. Gören arkadaşlar da şikayet ederse birinden daha kurtulmuş oluruz bunların.ESP std. serisi E-II oluyor aslında. Aşağıdaki linkte açıklama mevcut.
Öyle bir relic ki bırak 40 yıldır aktif çalınmayı biri gitarı kaykay olarak kullanmış gibi. O çıkartmalar, o relic... Herkese saygım sonsuz da bu artık relicin afedersiniz bokunu çıkarmakBir gitarın ağzına nasıl s**ılır:
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Hayatımda gördüğüm en çirkin reliclerden. Relic demeye bile dilim varmıyor. Üstelik üzerine "10000 TL" diye sticker bile yapıştırmış 😀
Bir gitarın ağzına nasıl s**ılır:
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Hayatımda gördüğüm en çirkin reliclerden. Relic demeye bile dilim varmıyor. Üstelik üzerine "10000 TL" diye sticker bile yapıştırmış 😀
Künefe tabağından yapılmış. Çok güldüm 😃
Efekt Pedalı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Künefe tabağından yapılmış. Çok güldüm 😃
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Künfuzz dedikleri bu olsa gerek 😄 .Künefe tabağından yapılmış. Çok güldüm 😃
"Jimi Hendrix de künefeyi çok severdi."Künfuzz dedikleri bu olsa gerek 😄 .
Künefe iyi bir şeydir Red, belki de dünyadaki en iyi şey."Jimi Hendrix de künefeyi çok severdi."
-Allah taksiratını affetsin. Rahmetli bi oturuşta iki tabağı devirmeden kalkmazdı.
-Tanır mıydın?
-Tabi, asker arkadaşımdı. Umumiyetle çekinirdi benden, abi derdi. 😅
Elektronik havuzu kapağı bu orantiyla 20000 TL filandır. Gitarın kendisini düşünemiyorum bile 🤣
Ben de anlamadım gitti. Gibson'un kapağı bile bu kadar ediyorsa... 😄Elektronik havuzu kapağı bu orantiyla 20000 TL filandır. Gitarın kendisini düşünemiyorum bile 🤣