sonrada ekonomi kötü diyorlar, adam 140 bine gitar satıyor 2.el, demekki halkın bunu alabilecek gücü var? kimse ekonomik kriz var demesin 😀
Tremolo kolunu yanında vermesi çok büyük artı7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modifiedİlan No: 840318331
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modified - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Çok güzel trol gerçekten. Kaliteli.52/115 ve 140 oldu.
trem eksklusivTremolo kolunu yanında vermesi çok büyük artı
Zımpara makinesi üstünde yanlışlıkla çalışmış gibiBir gitarın ağzına nasıl s**ılır:
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Hayatımda gördüğüm en çirkin reliclerden. Relic demeye bile dilim varmıyor. Üstelik üzerine "10000 TL" diye sticker bile yapıştırmış 😀
Künefe iyi bir şeydir Red, belki de dünyadaki en iyi şey.
Bu nedir yav? 😄Log in to Facebook
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.www.facebook.com
Bu sefer yarmadı; içten içe üzüldüm resmen. Gitara bunu yapan bize neler yapmaz?Log in to Facebook
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.www.facebook.com
Sosyal mesafeli gitar yapmış adam. Aman dikkat 😄 .Bu sefer yarmadı; içten içe üzüldüm resmen. Gitara bunu yapan bize neler yapmaz?
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modifiedİlan No: 840318331
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modified - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Çok güzel trol gerçekten. Kaliteli.52/115 ve 140 oldu.
Bu gitar için Boss DS-1 + nakit şeklinde takas teklifi vermek heyecan verici olurdu
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
"Sadece mi teli kopuktur, orijinal telleri olduğu için değişiklik yapmadım, fiyatı tek değişim ücretini göz önünde bulundurarak yazdım.
Alacak olan kişinin gitara çok iyi bakmasını rica etmekteyim."
Mi telini değiştirin, gaza gelip duvara falan da vurmayın.