Bir araba forumunda insanlar doktor sorgu ekranından ilan sahibinin adını sorguluyordu o geldi aklıma 😂Bir de çoğunlukla doktordan yazıp da ilan sahiplerinin tıp öğrencisi olduğu gerçeği var 😊.
Bir araba forumunda insanlar doktor sorgu ekranından ilan sahibinin adını sorguluyordu o geldi aklıma 😂Bir de çoğunlukla doktordan yazıp da ilan sahiplerinin tıp öğrencisi olduğu gerçeği var 😊.
Bir de çoğunlukla doktordan yazıp da ilan sahiplerinin tıp öğrencisi olduğu gerçeği var 😊.
En önemli göstergelerden biri de stetoskop sürekli boyundadır. Ben önlüğün cebine koyardım. Kendi kendime kutsal değerlerim vardı. 🙂Ben öğrenciyken doktor kelimesini kullanmaya utanırdım.Çünkü doktor değildim.Şimdi sosyal medyada demeyeni dövüyorlar
Öhm duyduğuma göre önlükle yemekhaneye girenler, hatta yurda kadar stetoskop önlük yürüyenler de varmış 😅En önemli göstergelerden biri de stetoskop sürekli boyundadır. Ben önlüğün cebine koyardım. Kendi kendime kutsal değerlerim vardı. 🙂
Abi bizim zamanimizda mahremiyet vardi, oyle kendimizi ifsa edemezdik kolayca. Şimdi ise elinde puan yapan ne varsa ortaya yerli yersiz uluorta dökme zamani.Ben öğrenciyken doktor kelimesini kullanmaya utanırdım.Çünkü doktor değildim.Şimdi sosyal medyada demeyeni dövüyorlar
Doktordan xxx klişesi gitarlara da gelmeye başladı. Geçenlerde de görmüştüm ama doktordan olunca ne oluyor orası muamma.
KBB uzmanıyım, kulakçıklar ve manyetikler özenle muayene edilmiştir; dermatoloji uzmanıyım, gitarın cilasına bakım eksik edilmemiştir; nöroloji uzmanıyım, gitarın elektronik aksamında sorun yoktur ya da ortopedistim fretler erimemiş ve truss rod sağlamdır gibi kafalar mı acaba?
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Doktordan xxx klişesi gitarlara da gelmeye başladı. Geçenlerde de görmüştüm ama doktordan olunca ne oluyor orası muamma.
KBB uzmanıyım, kulakçıklar ve manyetikler özenle muayene edilmiştir; dermatoloji uzmanıyım, gitarın cilasına bakım eksik edilmemiştir; nöroloji uzmanıyım, gitarın elektronik aksamında sorun yoktur ya da ortopedistim fretler erimemiş ve truss rod sağlamdır gibi kafalar mı acaba?
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Gitarın tellerine pena dışında sadece bir kez, o da deneme amaçlı vurulmuştur. Gitarın sapında aşağı düşme eğilimi vardı, düzeltildi.Ürolog olunca nasıl oluyor?
🤓
Ya da köprü kalktı, indiremiyorumGitarın tellerine pena dışında sadece bir kez, o da deneme amaçlı vurulmuştur. Gitarın sapında aşağı düşme eğilimi vardı, düzeltildi.
Valla ben de doktorum ama utanırım bu şekilde ilan vermeye. Gerçi 1. sınıfta seçmeli ders olarak temiz araba kullanmak ve titiz enstrüman sahipliğine giriş dersleri vardı, onları almamıştım 😄
önemli olan iç güzellik 😅Aynı doktor kardeşimizin bir de otomobil ilanı var. Doktordan temiz diyor ama 6 adet kaza görünüyor tramer kaydında...
Opel Corsa Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Corsa fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ahahaha ne güzel ilan ya, çok samimi 🙂ABD yapımıymış, tamam mı?Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri sahibinden.com'da
Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yalnız unutmayın, ABD yapımı.
Hem Gipsın’ım, hem Sıtrat’ım var diyebilmenin en kolay yolu. Sadece 250 Liraya...Forum doktor doluymuş 😄 . Doktor büyüklerime selamlar, kolay gelsin.
Sabah sabah bu ilanı garip duygularla açmam bir oldu. Ulen Çinliler.
Gipson Marka Elektro Gitar Gipson Marka Elektro Gitar - En Uygun Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 853755098
Gipson ve strat. Bu muhteşemliği kim denemek istemez ki?Hem Gipsın’ım, hem Sıtrat’ım var diyebilmenin en kolay yolu. Sadece 250 Liraya...
Bunun aynısını 5 sene kadar önce (belki 2s 1h olabilir ya da 2h) 3000 TL'ye Kadıköy'de denedim.. O an gereksiz bir harcama gelmişti de alsaymışım keşke, ne yatırımmış.. Fiyatı harbiden yarmış geçirmiş..