Yeni profil mesajları

10-46 dan 11-49 geçsem parmak spazmı geçirir miyim normal akort için fazla mı gelir 11 numara ?
Son kurlardan sonra Elixir almak hayal oldu, hele 1 den fazla gitarın varsa!
Bugün Tünel'e gittim. Tel bile almadan geri döndüm. Kur böyle olursa hakikaten müzik zengin işi olarak kalacak. Yazık. Bunu hak etmedik.
mustafa
mustafa
maalesef durumlar kötü
V
VanHalen
2 milyon küsür satılmayı bekleyen ev varmış. Sanırım biraz da geliyorum dedi ve şimdi bir tarafımızda ayı bağırıyor. damat bile dedi 3-4 yıl pek bir şey beklemeyin. bu yıl büyümeyi de %3-4 dediler muhtemelen 2 filan olur. son 10 yılın inşaat furyasının faturasını, önümüzdeki 5 yılda ödeyeceğiz. Aynı parayla singapur, tayland, tayvan mikroçip-anakart fabrikası, sağlık turizmi, ilaç piyasasına yatırım yaptı, biz beton.
Gökhan
Gökhan
Yıllarca paraları betona gömdüler, sonuç ortada. Ekonomi vasat halde. Bundan sonra da böyle giderlerse bizi kimse toparlayamaz.
Bu muzik ekipmanlari satan sitelerde belki 1,5 yil once ulkeye giris yapmis ithalat urununun fiyati neden bugunku kura endeksli? Bir sonraki ithalatta yansit kur farkini? Tam Turkiye tipi cakallik. Batarsiniz umarim.
Neyse ki dövizin artmasıyla saçma sapan tl fiyatlardan satışa konan ürünler makul rakamlara denk gelmeye başladı.
İşte şimdi uçuşa geçtik.. daha fazla yükselmesek bari 6.60..
  • Beğen
Tepkiler: taluildiz
gretschci
gretschci
Ekonomik planı gormediniz sanırım, her şey çok güzel olacak. Minnoş
Kerem
Kerem
6.60 a ucuk demişim. Hay ağzıma… boş konuşacağıma piyasadaki bütün ürünleri kredi ile toparlamak lazımmış 😂
Ankara' da amon amarth, lamb of god gibi grupların drumlarını yapabilecek 18 yaş üstünde arkadaş arıyoruz(albüm/beste çalışmasına hemen girebileceğiz).
GuiTarık
GuiTarık
18 yaşında değilim fakat aklınıza gelebilecek şarkıların neredeyse hepsini çalabilirim. (Doğrusu Parmak hızım düşündüğünüzden iyidir). Usta Jason Becker'in Yolundan gidince ve şarkılarını çaldıkça böyle oluyor. Sizinle çalışma konusunda Ciddiyim. Bekliyor olacağım. ♪
Eski dolar kurundan alınan ürünlerin o zamanki vitrin fiyatını yazıp, "yaz indirimi yaptık" ayağına yatan şark kurnazı mağazalarımızı tebrik ediyorum.
Bir başka dev ölçekli “writer’s block” sendromuyla başbaşayım lanet gesin.
barrios
barrios
Hiç bir şey çıkmıyor mu, yoksa yaptığınız hiç bir şeyi beğenmiyor musunuz ?
bastardbullet
bastardbullet
Parçalar arasında uzun süreli tıkanmalar yaşıyorum. Yeni bir kayıt dönemindeyim, sürekli olarak daha önce yapmadığım şeyler denemeye çalışıyorum. Fakat bir noktada tekniğimin yetmediği fikirlere dolanıyorum. İş güç yoğunluğunda da oturup eksikliklerime yönelecek vaktim olmuyor maalesef. Haliyle usanıp dert yanmak kolayıma geliyor. 😄
Geri
Üst