PlanB [Pop/Rock] - Ankara

Ankarada olsaydım sizi izlemeye gelirdim mutlaka... Vocalinizin Trio Party'nin şarkısına yaptığı vocali dinledim...:) güsel olmuş... Türk rock başlığı altında trio party bölümünde şarkı var... plan B sevenlerin dinlemesini tavsiye ederim :) kısa da bişey diil walla :) o grubu da tesadüfen dinledim zaten... başarılar....
 
Herkese merhaba!!! Ben yokken işi epey ilerletmişe benziyorsunuz...Bu güzel yorumları forum sayfasında görmek her ne kadar şu sıralar çalamasam da grubun bassçısı olarak bana gurur verdi...16 Mayıs'ta görüşmek üzere!!!!!
 
16 mayıs şimdiki basscının doğum tarihidir yalnız.çalıştığım studyodan arkadaşım olur kendisi.eleman çaldığı bütün gruplara trio partyden geçici olarak transfer edilmiştir ve çoğu zaman kalıcı olması istenmiştir.ancak o kendi grubundan asla vazgeçmemiştir.taş yerinde ağardır yani.takdir ediyorum.
 
valla gene eglendiim yaa.. :) vee olayı cözdüüm öne gelince insanlar takıp edioo ve guzel bi konser oluoo!! Erkin abimizde geldii valla .. bülent abiyi orda agzı kulaklarında gormek yıktı beni ztn :):):) .. tekrardan teprikler..
 
Desteginiz icin tesekkurlerarkadaslar!!:) Dun Biziz'de sevgili Erkin Koray 'ın bizi dinlemesi, bizi kırmayarak sahnemizde yer alması bizi cok onurlandırdı...Erkin "Baba" diyoruz...

gelecek sahnede gorusmek uzere!!
 
15 Subat'tan itibaren planb,carsamba akşamları 00:00 da sahnede olacaktır...PlanB den once Staff'ı dinleyebilirsiniz...

herkesi bekliyoruz:)
 
selamlar
Arkadaslar dun bırkac sarkı ızleyebıldım ilk izlenim olarak, bascınızın yuruyuslerı ve davulcunuzun araya sıkıstırdıgı polıfonık rıtmler gayet renk kattı sarkılara.Ayrıca vokaliniz de pek bi enerjik sahnede.Başarlılar dilerim

PS:telefonu bulup kurda kusa yem ettirmediğiniz içinde cok cok tesekkur ettim:):)

ilyas-
 
selam plan B,
Normalde forumları okurum ama yorum yapmam,ama sizler için bir kaç şey yazmak istiyorum.
Öncelikle gitaristinizin tonları biraz sönük kalıyor yani biraz daha ön plana çıkartmalı kendini.ve bazı parçalarda da daha sert tonlar kullanmalı.
Vokaliniz içinse sahnede gayet hareketli ama bazı parçalar sesine pek gitmemiş detone olduğu parçalar özellikle :!: .
basscınız ve bateristiniz çok sağlam çalıyolar.grubun lokomotifi gibiler :twisted: .
umarım eleştirilerimde bi yanlış anlama yokdur ;)

çalışmalarınız da başarılar dilerim.
 
selamlar arkadaşlar..dün eğlenceli bi program oldu..sizi izlemek de bi hayli keyifliydi:) ..başarılarınızın devamını dileyerek çarşamba görüşmek üzere derim:) çok sevgileer=)
 
Geri
Üst